ELMARADÓ ÉS KÉRDŐJELES MÉRKŐZÉSEK

Szerző: Mkcse Közzétéve: 2020.11.18.
Az eredeti sorsolások szerint az év egyik legtartalmasabb hete várta volna a Motherson-Mosonmagyaróvári kézilabda Club csapatait. Sajnos a járvány miatt a mérkőzések azonban sorra elmaradnak, hiszen az eredetileg nyolc az MKC csapatait érintő sportesemény közül, öt már törlésre került. Abban bízhatunk tehát, hogy a szigorú járványügyi szabályok betartása mellett, legalább a többi találkozó megrendezésére lesz lehetőség ezen a hétvégén.

A leginkább arra számítunk, hogy tizenkét elhalasztott NB I-es bajnoki találkozó után a felnőtt csapat vasárnap játszani tud. A Motherson-Mosonmagyaróvár - Kisvárda Master Good SE bajnoki találkozót az M4 Televízió is a műsorára tűzte, tehát az első élő közvetítésre is sor kerülne az UFM Arénából. A játékosok hétfői tesztjeinek eredményét szerdán este vagy csütörtök délelőtt kapja meg a klub és ezeknek az eredménye dönt a vasárnap 18 órakor kezdődő találkozóról.


A serdülők szerdai Dunaújvárosban valamint az ifjúsági csapat pénteki Siófok elleni hazai pályára tervezett mérkőzése elmarad. Nem fogják megrendezni szombaton délelőtt az U13-as tornát és vasárnap délután az MKC U11 Esztergomi fordulóján pedig nem vesznek részt a mosonmagyaróvári gyerekek. Mai hír, hogy a SZESE Győr - MKC U22 NB II-es találkozó is halasztársa került, így a mostani állás szerint, még a következő mérkőzések „tartják” magukat:

Gyermekbajnokság leány U15:
Mosonmagyaróvár, UFM Aréna - 2020 november 21. (szombat)
10.00 Mosonmagyaróvári KC - Dorogi ESE 
11.00 Érdi Sport KFT - Mosonmagyaróvári KC 

Női felnőtt Győr-Moson-Sopron megyei:
6. forduló: Petőfi SK Lipót - Mosonmagyaróvári KC 
2020 november 22. (vasárnap) 15.00 – Lipót, Lipóti sportcsarnok 

Női felnőtt NB I:
20. forduló: Motherson-Mosonmagyaróvár - Kisvárda Master Good SE

2020 november 22. (vasárnap) 18.00 - Mosonmagyaróvár, UFM Aréna

Az edzőpartnerét elnézve....Dányi Berni nem babonás!

Közzétette: Mosonmagyaróvári Kézilabda Club – 2020. április 23., csütörtök
X