Eu-Fire Mosonmagyaróvár – HK Slovan Duslo Sala 32 – 23 (19 – 12)

Szerző: Mkcse Közzétéve: 2019.07.19.
Felkészülési mérkőzés Mosonmagyaróvár, UFM Aréna – 700 néző 2019. július 19., péntek, 18.30 óra. Játékvezetők: Horváth Péter – Marton BalázsEu-Fire Mosonmagyaróvár – HK Slovan Duslo Sala  32 – 23  (19 – 12)Eu-Fire Mosonmagyaróvár:


Dányi – Katona 4 (1), Popa 3, Tilinger 2 (1), Horváth B. 2, Hudák 2, Hajtai 5


Csere: Fritz (kapus), Bardi 3, De Souza 3 (1), Domokos 1, Holesová, Lancz 5, Szalai Zs. 2, Lázár, Paróczai


Vezetőedző: Bognár RóbertHK Slovan Duslo Sala:


Furgaláková – Takacová 2, Némethová 7 (3), Rácková, Königová 3, Uslaková 2, Pócsiková 2


Ladicsová (kapus), Gajdosová, Spendlová 2, Kurhavová, Janicic 4, Tisajová 1, Kisová


Vezetőedző: Jan PackaHétméteres: MKC 4 / 3 Sala 3 / 3


Kiállítás: MKC 10 perc Sala 4 percJó iramban kezdődött el az MKC első nyári felkészülési mérkőzése, amelyen az első percekben tudta tartani a lépést a csapatunkkal, a cseh – szlovák bajnokság bronzérmese. Három – három után azonban négy góllal ellépett az MKC és ezt az előnyét az első harminc percben meg is őrizte. A mosonmagyaróvári csapatban gólokkal mutatkoztak be az új igazolások és a nézők örömmel nyugtázták, hogy a gólszerzés terén színesebb az MKC új kerete. A Duslo Sala is sokkal komolyabb játékerőt képviselt, mint tavaly decemberben és a mozgékonyságával a mérkőzésben tudott maradni. A félidő hajrájában jobban dominált a csapatunk, de igazán folyamatos játékról még nem lehetett beszélni.A fordulás után is sokat cseréltek, forgatták a csapatokat az edzők és ebből az MKC jött ki jobban. Hét gólosra sikerült növelni az előnyünket és a dinamikus, komoly lövőerővel rendelkező Lancz Barbora az első nyílt színű tapsot is megkapta az MKC szurkolóktól. Bognár Róbert visszaküldte a pályára az MKC tapasztalt kézilabdázóit, akik kézben tartották a továbbra is jó ütemű edzőmérkőzést. Az utolsó tíz perc ismét a kísérletezésről szólt, hiszen a még nem teljesen egészséges Holesován kívül mindenki pályára lépett. Néhány pontos támadással és gyors lerohanással a találkozó legvégén sikerült az előnyt is növelni és így végül kilenc góllal győztük le az ellenfelünket az első nyári felkészülési mérkőzésen.


Bognár Róbert az MKC vezetőedzője:


-        Első felkészülési mérkőzésnek tökéletesen megfelelt ez a mai találkozó és elégedett is vagyok azzal, amit láttam. Kemény fizikai munka közben vagyunk, tehát játékban sokkal többet nem is várhattunk. A fiatal játékosaink közül többen, egy kicsit izgultak, hiszen nem szerepeltek még ennyi néző előtt. Keményen megdolgoztatott minket a Duslo Sala, amely nyíltan és sportszerűen kézilabdázott.

Következő mérkőzés:
Hamarosan!
Videók
összes videó