EURÓPA-LIGA MÉRKŐZÉS KÖVETKEZIK

Szerző: Mkcse Közzétéve: 2022.11.28.
Az év egyik legfontosabb női kézilabda mérkőzésére kerül sor 2022 december 04.-én 18.00 órakor az UFM Arénában. Az Európa-Liga selejtezőben, a Motherson-Mosonmagyaróvár ellenfele a román SCM Gloria Buzau lesz a csoportkörbe jutásért.

A román bajnokság éllovasát fogadja az MKC, amely erős, a nemzetközi mezőnyben is komoly tapasztalatokkal rendelkező együttes. Hazai környezetben azonban lehet olyan előnyt szerezni az első találkozón, amelyet meg tud őrizni az MKC az egy hét múlva sorra kerülő romániai visszavágón. Ehhez azonban feltétlenül szükséges lesz a mosonmagyaróvári szurkolók támogatása. A csapat nagyon bízik abban, hogy telt ház lesz, a klub első olyan nemzetközi tétmérkőzésén, amelyet az UFM Arénában játszhat.
Jegyeket még lehet vásárolni a Motherson-Mosonmagyaróvár - SCM Gloria Buzau Európa-Liga találkozóra. Online formában a jegymester.hu oldalon, illetve a mosonmagyaróvári Tourinform irodában is (9200 Mosonmagyaróvár, Magyar utca 9.). Amennyiben pedig maradnak belépők, akkor majd egy órával a mérkőzés kezdete előtt is hozzá lehet majd jutni, az UFM Aréna jegypénztárában. A mérkőzésre valamennyi, tehát az A,B,C,D és az állószektor is meg lesz nyitva, kivételt csak a vendégszektor jelent, ahová a hírek szerint több mint száz román szurkoló érkezik. 


A mérkőzés időpontja: 2022 december 04. vasárnap 18.00 óra 
A mérkőzés helyszíne: Mosonmagyaróvár, UFM Aréna 
A belépőjegyek ára:
ülőjegy: 4.500,- Ft/db
állójegy: 3.700,- Ft/db 
Erre a nemzetközi sorozatra nem érvényesek a szurkolói bérletek, így mindenkinek, aki az UFM Arénában szeretné megnézni a mérkőzést, jegyet kell vásárolnia. 

Az SCM Gloria Buzau 2022/2023-as játékoskerete és mezszámai:
Kapusok: 12. Ljubica Nenezic (montenegrói), 32. Ioana Raluca Kelemen, 43. Marta Batinovic (montenegrói) Szélsők: 26. Oana Andrea Sirb, 28. Alina Ramona Czeczi Vatu, 29. Maria Luana Draganoiu, 77. Ana Maria Iuganu, 79. Andra Livianu Moroianu
Irányítók: 7. Valentina Blazevic (horvát), 17. Carmen Dimutrita Stoleru (csapatkapitány), 30. Maria Madalina Zamfirescu
Beállók: 4. Yaroslava Burlachenko (ukrán), 6. Alexandra Subtirica Iovaneska, 83. Marija Petrovic (szerb)
Átlövők: 13. Ioana Amalia Stancu, 21. Dziyana Ilyina (fehérorosz), 31. Bianca Elena Harabagiu, 33. Natalia Vasileuskaya (fehérorosz), 88. Kristina Prkacin (horvát), 96. Alina Ilie 
Vezetőedző: Adrian ChirutKövetkező mérkőzés:
Hamarosan!
Videók
összes videó