ELSTARTOLVA!

Szerző: Mkcse Közzétéve: 2019.08.27.
Remek hangulatban, a mosonmagyaróvári ultra szurkolók bevonulásával kezdődött a Motherson-Mosonmagyaróvári Kézilabda Club hagyományos évadnyitó rendezvénye. A sajtónyilvános szurkolói ankétot Horváth Cs. Attila a klub elnöke nyitotta meg, aki mindenkinek név szerint is megköszönte a felkészülés alatt elvégzett munkáját. Célkitűzésként pedig megfogalmazta, hogy előrelépést vár a bajnokságban és a Magyar Kupában és győzelmet a most induló Liga kupa sorozatban.


Ezután bemutatta az NB I – es csapat játékosait és a szakmai stábot, akik közül dr. Hoffmann László szakmai igazgató mondott el egy rövid szakmai értékelést. Vitéz Péter a szurkolói klub elnöke pedig kijelentette, hogy a már országosan is elismert MKC szurkolókra természetesen továbbra is számíthat a csapat. Óriási sikere volt az átadott szurkolói mezeknek, amelyek megegyeznek a Motherson-Mosonmagyaróvár idei hivatalos felszerelésével.

Horváth Cs. Attila megköszönte az önkormányzat kiemelt támogatását és átadta a szót a város képviseletében megjelent dr. Iváncsics Jánosnak. A sportot felügyelő alpolgármester biztosította a résztvevőket arról, hogy Mosonmagyaróvár városa mindenben segíti a kézilabda csapatot és örül annak, hogy már üzleti döntés alapján is vannak támogatói a klubnak. Németh Zoltán a Győr-Moson-Sopron megyei közgyűlés elnöke is üdvözelte a szponzorokat és kiemelte a sport társadalmi szerepvállalását. A három éves névszponzori szerződést kötött Samvardhana Motherson Reflectec cég képviseletében pedig, Frey Gergely igazgató kívánt nagyon sikert a csapatnak.

Az ankét hivatalos részének befejezése után a résztvevők még jó ideig együtt maradtak és így lehetőségük volt arra, hogy beszélgessenek a játékosokkal és a vezetőkkel.Következő mérkőzés:
NB I, 17. forduló
2020.02.22., 18:00 óra.
Érd Aréna, Érd, Velencei út 39-41.
X