FEJLŐDIK AZ MKC U11

Szerző: Mkcse Közzétéve: 2019.04.03.
A Mosonmagyaróvári Kézilabda Club U11-es csapata a hétvégén, Répcelakon vett részt a gyermekbajnokság aktuális fordulójában.
Farkas Veronika tanítványai, a Tóth László régióban játszanak, ahol szombaton két mérkőzésük volt a Répce Sportcsarnokban. Először a hazai csapattal, tehát a Répcelaki SE U11 – es gárdájával mérkőztek meg és 15 – 9 arányban győztek. Ezt követte a Győri ETO KC I., azaz a győriek első számú tizenegy évesekből álló csapata elleni találkozó. Ezen a mosonmagyaróvári kicsik, 22 – 11 arányú vereséget szenvedtek, de Farkas Veronika utánpótlás edző elmondta, hogy ekkor is nagyon ügyesek voltak a lányok.


"Sok kimondottan jó egyéni teljesítmény volt a csapatban és ez azt mutatja, hogy a játék minden elemében fejlődnek a kislányok. A számomra viszont igazán az volt örömteli, hogy a csapatjátékban is láttam nagyon szép dolgokat, tehát ilyen téren is léptünk előre" – mondta Farkas Veronika az MKC U11 utánpótlás edzője.


A tornán a következő játékosok szerepeltek: Balogh Réka, Baróti Boglárka, Buga Léna, Csáki Anna, Csáki Viola, Csontos Regina, Csontos Viktória, Heszkó Panka, Lanc Luca, László Hanna, Mogyorósi Csenge, Ratkay Zsófia, Sarkady Vanda, Szücs Boglárka, Tóth Hanna, Uzonyi-Varga Réka, Varga Lili
Következő mérkőzés:
Hamarosan!
Videók
összes videó