FÉLIDŐHÖZ ÉRKEZIK AZ NB I-ES BAJNOKSÁG

Szerző: Mkcse Közzétéve: 2020.01.13.
Rendkívül fontos hazai bajnoki mérkőzések következnek a Motherson-Mosonmagyaróvár számára, ezért a heti program mellett, most egy kicsit előre is tekintünk. A csapat pénteken 18.30 órakor, az UFM Arénában zárja le a bajnokság őszi szakaszát, amikor a Szent István SE gárdájával találkozik.

Az élvonal újonca ellen, egyértelműen be kell gyűjteni a két bajnoki pontot, amelyekkel az MKC stabilizálhatja a helyzetét a bajnokságban. Hét ponttal nyugodtabban készülhetnek a játékosok a tavaszi „hadjáratra”, amely szintén hazai pályán kezdődik, a következő pénteken, amikor az Alba FKC érkezik Mosonmagyaróvárra. Fontos tudnivaló még, hogy ezen a héten az MKC ifjúsági csapata felvezető mérkőzést játszik a felnőttek előtt, tehát pénteken két mérkőzést is megnézhetnek az UFM Arénában. 


A jövő héten, január 21-én, kedden, 18 órakor pedig szurkolói ankétot tart a Mosonmagyaróvári Kézilabda Club, tehát egy beszámolót szeretne tartani a szurkolóknak. Ennek a helyszíne a az UFM Aréna felső szintje lesz, ahol egyébként majd február elsején, a III. MKC-Bál is megrendezésre kerül.
A Mosonmagyaróvári Kézilabda Club szeretettel várja a klub szimpatizánsait a mérkőzéseken és a rendezvényeken!

Női felnőtt NB I:
13. forduló: Motherson-Mosonmagyaróvár - Szent István SE
január 17. (péntek), 18.30 óra – Mosonmagyaróvár, UFM Aréna.  

Leány ifjúsági I. osztály - nyugat:
13. forduló: Mosonmagyaróvári KC - Bajnok DSE Nemesvámos 
január 17. (péntek), 16 óra – Mosonmagyaróvár, UFM Aréna.  A MAGYAR KÉZILABDA SZÖVETSÉG FELFÜGGESZTETTE A VERSENYEIT!

Megértéseteket köszönjük!

Az edzőpartnerét elnézve....Dányi Berni nem babonás!

Közzétette: Mosonmagyaróvári Kézilabda Club – 2020. április 23., csütörtök

A Motherson-Mosonmagyaróvár kézilabdázói is egyéni edzésekkel tartják formában magukat. A játékosoktól kapott felvételekből pedig készítettünk egy összeállítást.

Közzétette: Mosonmagyaróvári Kézilabda Club – 2020. április 1., szerda