FIATALOK SIKEREI A FELNŐTTEK KÖZÖTT

Szerző: Mkcse Közzétéve: 2021.02.07.
A Mosonmagyaróvári Kézilabda Club serdülő és ifjúsági csapata is győzött ebben a fordulóban a felnőtt bajnokságokban. Az MKC U22 néven szereplő ifi csapata, a győri egyetemisták otthonából hozta el a két pontot az NB II-es bajnokságban. A serdülők pedig hazai pályán győzték le a felnőtt megyei bajnokság élmezőnyéhez tartozó Szany gárdáját.


Női felnőtt NB II Észak - nyugat - 8. forduló:  
SZESE Győr - Mosonmagyaróvári KC U22  19 - 20 (10 - 12) 
2021 február 07. - Győr, Egyetemi Csarnok 
Vezette: Ritter András - Sörös Csaba   

MKC U22: Dávida - Dezséri 3, Asztalos 9, Babinszky 3, Paróczai 3, Simon, Szabó Cs. 1. Csere: Mestyán (kapus), Fekete F. 1, Trestyén, Magyari, Szalai V., Lázár. Edző: Bognár Róbert 

Bognár Róbert:
- Rendkívül szoros, küzdelmes mérkőzést játszottunk Győrben, ahol hatvan perc alatt, egyik csapatnak sem sikerült, egy-két gólnál nagyobb előnyt kicsikarnia. Mindkét oldalon sok volt a pontatlanság, a technikai hiba, így az a helyes kifejezés, hogy kiharcoltuk ezt a győzelmet. Azt azonban tudjuk, hogy ezek az egy gólos győzelmek a legértékesebbek, a mostani sikerünk értékét pedig növeli, hogy idegenben sikerült megszerezni. Dávida Gréta kapusteljesítményét mindenképpen ki szeretném emelni és dicséretet érdemel a gólerős Asztalos Lili, valamint a nagyon hasznosan kézilabdázó Paróczai Eszter is. 

Női felnőtt Győr-Moson-Sopron megyei - 10. forduló: 
Mosonmagyaróvári KC - Szany SE  31 - 24 (12 - 11) 
2021 február 07. - Mosonmagyaróvár, UFM Aréna 
Vezette: Lakatos Ildikó - Dr. Zámbó Tibor 

MKC serdülő: Bognár R. - Mészáros 2, Baumgartner 2, Gyurkó 5, Pető 2, Sztranyovszky 10, Bertalan. Csere: Lengyel L 5, Szakos 2, Bíró 1, Buga R. 1, Forgács 1. Edző: Farkas Veronika   

Farkas Veronika:
- Az első perctől kezdve nagyon motiváltan, ügyesen kézilabdáztak a kislányok, így végig vezetve nyerték meg ezt a találkozót. Mindent betartottak, amit kértem, tehát sokat futottak, gyorsan játszottak és keményen védekeztek. Igazi csapatként győztek egy a megyei bajnokságban kimondottan erős csapat ellen. A Szany ellen kezdtük a felnőtt bajnokságot és akkor sima vereséget szenvedtünk. A fejlődésünket bizonyítja, hogy most viszont győzni tudtunk, pedig többen pihenőt kaptak vagy sérülés miatt kihagyták ezt a mérkőzést.Következő mérkőzés:
Bajnoki mérkőzés
2021.02.28., 15:00 óra.