Folytatnák a győzelmi sorozatot

Szerző: Mkcse Közzétéve: 2024.05.09.
Péntek este újra hazai közönség előtt léphet pályára a Motherson Mosonmagyaróvár, az ellenfél ezúttal a NEKA lesz. Ősszel magabiztos, 36-25-ös MKC-s siker született, amelyet megismételnének Gyurka János tanítványai.

„Nagyon tehetséges fiatal játékosokból áll a NEKA, így nehéz mégkőzésre készülünk – mondja Szemerey Zsófi a Motherson Mosonmagyaróvár kapusa. Szeretnénk folytatni a jó sorozatunkat és remélem, hogy egy nagyarányú, felszabadult mérkőzésen tudunk győzni itthon. Egy rohanós csapat vagyunk, szeretjük a nagytempójú mérkőzéseket, ezt kell most is kivinni a pályára. Azt tudjuk, hogy a hátralévő mérkőzéseinket meg kell nyernünk ahhoz, hogy az év végén boldogan, a célunkat elérve zárhassuk a szezont, egy bronzéremmel a nyakunkban. Ezért mindent megteszünk!” 

„Bármelyik csapat okozhat meglepetést, így most is nagyon kell figyelnünk – tette hozzá Lancz Barbora a Motherson Mosonmagyaróvár jobbátlövője. Elsősorban a saját játékunkra kell koncentrálnunk és megtenni mindent a győzelemért. A játékunkra jellemző, hogy sokat futunk, és gyors lerohanásokkal igyekszünk sok gólt lőni. Örülünk, nagyarányú a győzelem, ám sose a lőtt gólok számára koncentrálunk. A kapott találatok számát viszont mindig szeretnénk csökkenteni.”
Jegyek még kaphatóak online és mérkőzés előtt a jegypénztárban! A találkozó pénteken 18 órakor kezdődik.Fotó: Zengő Ferenc
Következő mérkőzés:
Hamarosan!
Videók
összes videó