FONTOS GYŐZELEM AZ ÉV ELSŐ BAJNOKI MÉRKŐZÉSÉN

Szerző: Mkcse Közzétéve: 2021.01.06.
A Motherson-Mosonmagyaróvári Kézilabda Club ifjúsági csapata lépett elsőként pályára tétmérkőzésen a 2021-es esztendőben. A korosztályos bajnokságban eddig pont nélkül álló fiatalok számára komoly tétje volt az évkezdetnek a Szent István SE elleni budapesti találkozón. A csapatot januártól átvevő edző Bognár Róbert esetében persze nem lehet bemutatkozásról beszélni, de ez a győzelem most kiemelten fontos volt az MKC és a szakember számára.

Leány ifjúsági I osztály - Nyugat 8. forduló:  
Szent István SE - Mosonmagyaróvári KC  23 - 25  (12 - 11)
2021 január 06. - Budapest, Emszt Kálmánné Sportcsarnok 
Vezette: Bencsik Szabolcs - ifj. Windis Ferenc 

MKC: Soltész - Fekete F. 3, Dezséri 1, Nemes 1, Paróczai 3, Lázár 1, Szabó Cs. 5. Csere: Asztalos 9, Babinszky 2, Magyari, Trestyén, Szalai V., Simon, Kovács R. Edző: Bognár Róbert 


Bognár Róbert:
- Az volt a célunk, hogy megszerezzük a győzelmet és ezzel végre elmozduljunk a bajnokság utolsó helyéről. Ennek a megszerzéséért, valamint a mérkőzésen végig érzékelhető akaratért, futómennyiségért dicséret illeti a csapatot. A nyitott védekezésünk is működött, hiszen mi nyolc lerohanás gólt tudtunk szerezni a labdaszerzések után, az ellenfelünk pedig egyet sem. Mindössze öt edzést tudtunk tartani eddig együtt, ezért sokkal többre nem számíthattam, de annak nagyon örülök, hogy a kispadról többen nagyon jól álltak be a játékba. Az elmúlt hónapok sérülései, betegségei, a mérkőzések hiánya sajnos érződött a teljesítményünkön és arra is figyelnünk kell a jövőben, hogy sokkal kevesebb kiállítással kell lehoznunk a mérkőzéseinket. Viszont most önmagát tudta legyőzni a csapat és remélem, hogy olyan pontokat szereztünk, amelyek egy kicsit felszabadítják majd a gátjainkat.   Következő mérkőzés:
Liga-kupa mérkőzés
2021.01.20., 18:30 óra.