FONTOS INFORMÁCIÓ A 2023/2024-ES BÉRLETEK ÉRTÉKESÍTÉSÉVEL KAPCSOLATBAN

Szerző: Mkcse Közzétéve: 2023.05.18.
A 2023/2024-es NB1-es bajnoki szezontól megújítjuk a bérletértékesítés folyamatát, amelyet a jegymester.hu rendszerén keresztül fogjuk lebonyolítani. A bérletértékesítés során lehetőséget biztosítunk közvetlenül a jegymester.hu felületén történő online vásárlásra és személyes megváltásra az UFM Arénában. A zökkenőmentes bérletértékesítési folyamathoz viszont a bérleteseink adatainak pontosítására van szükség.


A bérletek értékesítése továbbra is két lépcsőben történik. Előre meghirdetett napokon csak a jelenlegi bérleteseink újíthatják meg a bérleteiket online vagy személyesen, és ezek értékesítését követően a szabadon maradt helyeket értékesítjük. 

Fontos tudnivaló! Az adatbekérőt egy személy egy bérletre töltheti ki! Az adatlapon minden adatot (név, cím, mobil telefonszám, e-mail cím, ülőhely vagy állószektor bérlet sorszám) meg kell adni, mert annak hiányában nem tudjuk garantálni a bérletet. A kitöltött adatlapokat leadhatják személyesen a mérkőzés idején a bejárattal szemben kihelyezett átvételi ponton, amelyen ifjúsági csaptunk utánpótlás játékosai segítenek, vagy 2023.05.31.-ig az MKC iroda mellett elhelyezett postaládába bedobva, vagy postán, illetve emailen a következő címen:
Mosonmagyaróvári Kézilabda Club, 9200 Mosonmagyaróvár, Gorkij u. 1.
email: krisztina.fulop@mkcse.hu 
Az adatlap letölthető a www.mkcse.hu oldalon a Letölthető Anyagok felületről. 

A felnőtt csapatunk sikeres szereplése az NB1-es bajnokságban és EHF Európa Ligában maga után vonzza a klub fejlődését minden szinten. Nagy sikerként könyveltük el, hogy a klubnak sikerült megegyezésre jutnia az EHF-el és a 2022/2023 hazai Európa Liga mérkőzéseinket az UFM Arénában játszhattuk le. Ezekre mérkőzéseinkre a jegyértékesítés nem volt problémamentes, amely jelzés értékű a bérlet- és jegyértékesítés folyamatának profibb átalakítására. Ez az átalakítás régóta egy megvalósítandó feladat. 
Az elmúlt időszakban több nagy kézilabda klubbal (FTC, Győri Audi ETO KC, Pick Szeged stb.) is felvettük a kapcsolatot, hogy mondják el tapasztalataikat, véleményüket a bérletértékesítéseikről. A több, akár tíz éve, is a Jegymesterrel együtt dolgozó klub is felhívta a figyelmet, hogy az átállás az első évben nehéz, de azt követően zökkenőmentesebb a bérlet- és jegyértékesítés folyamata. Ehhez szükséges, hogy előzetesen rögzítsük a Jegymester rendszerébe az összes korábbi bérletes helyet, illetve generáljunk hozzájuk egy-egy egyedi vonalkódot, amely segítségével a bérletes majd online meg tudja vásárolni a korábbi bérletes helyét, illetve megkönnyíti a személyes vásárlást is.  Ezért kérjük a bérleteseinket, hogy a NEKA elleni hazai mérkőzés előtti beléptetéskor az UFM Arénába töltsék ki az Bérletmegújítási Adatbekérőt. Azok a bérleteseink, akik a mérkőzésen nem tudják kitölteni bedobhatják az MKC iroda mellett elhelyezett postaládába, vagy visszajuttathatják postán, ill. emailen.

A bérletek értékesítése a korábbi évek gyakorlatának megfelelően történik. A bérletárúsítás első napjaiban a jelenlegi bérleteseink tudják megújítani a bérleteket és ezt követően pedig az újakat értékesítjük. Erre a folyamatra majd még visszatérünk nyáron. 

Szász-Fejér István klubigazgató