FONTOS KÉT PONTOT HOZTUNK EL SÁRVÁRRÓL

Szerző: Mkcse Közzétéve: 2019.09.02.
Nagyon fontos idegenbeli találkozót hozott az NB II-es bajnokságban az MKC U22- es csapata azzal, hogy nyerni tudott Sárváron.
Az egyik közvetlen riválist tudta legyőzni a korosztályos gárdánk és ezzel meg is erősítette a helyét a bajnokság harmadik helyén.    

Sárvári Kinizsi SE-Mosonmagyaróvári KC U22  25-36  (13-17)       

NB II. Észak-Nyugat női felnőtt 14. forduló:
Sárvár, Nádasdy Tamás Általános Iskola sportcsarnok
Játékvezetők: Antal Ákos – Antalné Renner Irén    

MKC U22: Dányi B. – Domokos 11, Hudák E. 5 (2), Szalai Zs. 6, Paróczai 1, Márczy 9 (1), Fehér Á. Csere: Dávida (kapus), Szabó Cs. 3., Lázár J. 1, Szemes, G. Anujin, Fekete F., Mészáros E., Pozsgai F. Edző: Balogh Sándor 

Balogh Sándor: "Egy összeszokott, jó erőben lévő és fizikailag kimondottan erős felnőtt csapatot vertünk meg az otthonában és ezért dicséretet érdemel a csapatunk. Nagyon jól alkalmaztuk a megbeszélt taktikát és így magabiztos lett a győzelmünk a tavalyi bronzérmes sárvári csapat ellen. Fegyelmezetten védekeztünk és a gyors támadásinkat, indulásainkat is remek arányban használtuk ki, hiszen tizenöt gyors lerohanásunkból, 14 gólt szereztünk. BÍztató formában kézilabdáztak az első csapatunkból visszajátszók, akik közül Domokos Dalma 11 gólja önmagáért beszél. Fontos két pontot szereztünk tehát és ez jó előjel a jövő heti Bük ellen hazai rangadó előtt."
Következő mérkőzés
NB I, 4. forduló
2019.09.20., 18:30 óra.
UFM Aréna, Mosonmagyaróvár, Gorkij utca 1.
MKC - vs - Érd