Fontos mérkőzés vár az MKC-ra - Íme a heti program

Szerző: Mkcse Közzétéve: 2019.01.07.
A 2019 – es év második hetének végén, nagyon fontos mérkőzése lesz az Mosonmagyaróvári Kézilabda Club felnőtt csapatának.
Az MKC már szombaton elutazik Békéscsabára, ahol vasárnap 18.00 órakor mérkőzik meg az EUbility Group-Békéscsaba ENKSE gárdájával. Sorrendben a harmadik idegenbeli bajnoki találkozójára készült tehát az MKC, és ezt az alsóházi rangadót mindkét gárda négy ponttal várja. A Békéscsabának igaz szerdán lesz még egy mérkőzése, de pontszerzésben nem igazán reménykedhetnek, mivel a bajnok Győri Audi ETO KC csapatát fogadják.

A felnőttek mellett, az ifjúsági csapatunk számára is folytatódik a bajnokság őszi szakasza. A fiatalok Budapestre utaznak és a sereghajtó és eddig minden mérkőzését elvesztő TFSE-KSA ellen játszanak majd szerda este. Az ifik a Siófok KTC KFT elmúlt heti legyőzése után, tovább gyűjthetik tehát a pontjaikat a 12. fordulóban.

Az MKC NB II – ben szereplő U22 – es csapatának és a serdülő lányoknak decemberben már lezárult a bajnokság első fele és így ők már a februári folytatásra készülnek.


Az MKC heti mérkőzés programja:

Női ifjúsági I. osztály-Nyugat 12. forduló:
TFSE-KSA – Mosonmagyaróvári KC
2019. január 9., szerda, 18:30

Női NB I. felnőtt 12. forduló:
EUbility Group-Békéscsaba ENKSE – Eu-Fire Mosonmagyaróvár
2019. január 13., vasárnap, 18 óra.

Az elmúlt heti mérkőzések eredményei:
Női NB I. felnőtt 11. forduló:            Siófok KTC – Eu-Fire Mosonmagyaróvár   32 – 16
Női ifjúsági I. osztály 11. forduló:    Mosonmagyaróvári KC – Siófok KTC         38 – 31
Következő mérkőzés:
NB I, 7. forduló
2019.10.25., 18:00 óra.
Elek Gyula Aréna, Budapest, Kőbányai út 47/B