FONTOS PONTOK AZ IFJÚSÁGI BAJNOKSÁGBAN

Szerző: Mkcse Közzétéve: 2022.01.13.
Szerdán a Budaörs és a Mosonmagyaróvár ifjúsági csapatai is megmérkőztek egymással egy igazi alsóházi rangadón. Ennek megfelelően feszült, izgalmas találkozót láthattunk, amelyet a második félidőben jobban teljesítő MKC megérdemelten nyert meg. Ezzel a győzelemmel a mosonmagyaróvári ifi pontszámban beérte az ellenfelét és elmozdult a tabellán a kieső helyezést jelentő utolsó pozíciókból.


Leány ifjúsági I osztály - nyugat - 11. forduló:  
Moyra-Budaörs Handball - Mosonmagyaróvári KC  24 - 28 (13 - 14)
MKC: Soltész - Uzonyi-Varga 2, Baumgartner 5, Babinszky 3, Paróczai 4, Lázár 9, Lengyel L. 2. Csere: Bognár R. (kapus), Szabó Cs. 2, Sztranyovszky 1, Magyari, Kiss J., Sefcsik, Forgács. 
Utánpótlás edző: Bognár Róbert 

Bognár Róbert: - Olyan mérkőzést játszottunk, amire vártunk, amire készültünk és azt gondolom, hogy a nagyon kiegyensúlyozott első félidő tapasztalatait jól tudtuk hasznosítani. A második játékrészben összeállt a védekezésünk, tíz percig nem tudott gólt szerezni a hazai csapat, ami tulajdonképpen el is döntötte a találkozót. Természtesen sokat segített Babinszky Lara és Soltész Kíra játéka, jelenléte, de úgy gondolom, hogy most csapatként tudtunk sikeresek lenni egy kiemeltan fontos találkozón. Erőt kell merítenünk ebből a győzelemből a jövő hét közepén sorra kerülő Kozármisleny SE elleni folytatásra.