GÓLGAZDAG GYEREKTORNÁK

Szerző: Mkcse Közzétéve: 2019.11.27.
A Mosonmagyaróvári Kézilabda Club három gyermek csapata is tornán vett részt az elmúlt hétvégén. Az U15-ös gárdának ez volt az utolsó rendezvénye az évben, a tizenegy és a tizenhárom évesek pedig december nyolcadikán játszanak majd még egy fordulót. Az MKC mérkőzési sok gólt hoztak, a mosonmagyaróvári csapatok pedig váltakozó sikerrel szerepeltek.

U11: november 24. (vasárnap) - Veszprém, DEVM Sportcsarnok 
Kisbér KC - Mosonmagyaróvári KC  8 - 21
Mosonmagyaróvári KC - Győri ETO KC II  18 - 24

MKC U11:
Kapus: Szűcs Boglárka
Mezőnyjátékosok: Baróti Boglárka (10), Csáki Viola (6), Csizmazia Dóra, Csontos Regina (12), Csontos Viktória (3), Fekete Maja (3), Kanka Szilvia (2), Kerényi Emma, Lancz Luca (3), Tukovics Kinga 
Edző: Farkas Veronika   


Farkas Veronika: - Ez volt a harmadik tornánk és egy könnyű győzelem után, először szenvedtünk vereséget. Az ETO csapata messze a legjobb a csoportunkban és ezért nagyon büszke voltam a kislányokra. hiszen sok gólt szereztek.

U13: november 23. (szombat) - Szombathely, Haladás Sportkomplexum 
Szombathelyi KKA II - Mosonmagyaróvári KC  16 - 10
Mosonmagyaróvári KC - Haladás VSE II  40 - 2

MKCU13:
Kapus: Petz Kincső 
Mezőnyjátékosok: Buga Léna (2), Csáki Anna (19), Faddi-Horváth Annamária (9), Heszkó Panna (3), Mogyorósi Csenge (3), Nagy Nóra, Rámháp Csenge, Rigó Hanna Virág (1), Sarkady Vanda (1), Stróbl Rebeka (12) 
Edző: Kránitz János 

Kránitz János: - Egy szoros, jó mérkőzést játszottunk a szombathelyi akadémistákkal, de a sérült Tolnai Fanni góljai hiányoztak. A második találkozón viszont ismét sok ragyogó tekintetű gyereket láttam a pályán. Önbizalom növelő győzelmet arattunk, elősorban Csáki Anna kiemelkedő játékával. 

U15: november 24. (vasárnap) - Mosonmagyaróvár, UFM Aréna 
Mosonmagyaróvári KC - Kőkúti Sasok DSE  11 - 22 
Tatabányai SC - Mosonmagyaróvári KC  20 - 6 

MKC U15:
Kapusok: Horváth Szofi, Lengyel Nikoletta 
Mezőnyjátéksok: Bertalan Nadin (4), Deutsch Dorina, Hatt Julianna (2), Pécsi-Palotás Rebeka (1), Petró Dorina, Redeczki Petra, Smuk Vanessza (1), Szabolcsi Kiara (1), Telek Kiara (2), Szikra Kata (1), Varga Boglárka (1), Vidra Katinka (1), Vidra Vanessza (3) 
Edző: Vura József 

Vura József: - Sajnos két vereséggel zártuk a hazai tornát, de most láttam bíztató jeleket. Az első mérkőzésen, egy félidőn keresztül kimondottan ügyesen játszott a csapat. Annak is örülök, hogy tizenöt játékost tudtam pályára küldeni, mert a gyerekek ezeken a mérkőzéseken tudnak a legtöbbet fejlődni.


Az edzőpartnerét elnézve....Dányi Berni nem babonás!

Közzétette: Mosonmagyaróvári Kézilabda Club – 2020. április 23., csütörtök