GRATULÁLUNK A PULZUS TSE TÁNCOSAINAK!

Szerző: Mkcse Közzétéve: 2018.11.27.
Örömmel számolunk be arról, hogy a Mosonmagyaróvári Kézilabda Club mérkőzésein immár állandó partnerünk, a Pulzus Tánccsoport Egyesület rendkívül sikeresen szerepelt az év végi versenyén.
A Pápán megrendezésre került V. Megaforce Dance Cup országos minősítő táncversenyen a Pulzus TSE versenyzői hét aranyérmet szereztek az akrobatikus rock and roll kategóriákban.

"A felnőttek között kettő, a juniorok versenyében pedig egy aranyat nyertünk – számolt be a versenyről Püspöki Szabina a tánccsoport vezetője. Valamint nagyon sikeresek voltak a legkisebbek is, hiszen ők a gyerek és a mini kategóriákban is két – két aranyérmet szereztek. A tánccsoportunk eddig tizennyolc éves történetének egyik legjobb idényét zártuk tehát, amire Lisz Barbarával a Pulzus TSE másik tanárával, nagyon büszkék vagyunk. A versenyzőink rendkívül ügyesen és mondhatni, hogy rutinosan szerepeltek, amiben komoly segítséget jelentett, hogy az MKC kézilabda találkozóin rendre nagy közönség előtt léphetnek fel. A fejlődésük szempontjából rendkívül hasznosak tehát a mérkőzések szüneteiben történő táncok, amelyekre a 2019 –es éveben is nagy lelkesedéssel készülnek majd."

Következő mérkőzés:
Hamarosan!
Videók
összes videó