GYENGE KEZDÉS UTÁN, KESERVES DÖNTETLEN

Szerző: Mkcse Közzétéve: 2019.03.27.
Nagyon tompán és álmosan kezdte ezt a bajnoki találkozót az MKC ifi és így végig hátrányban kézilabdázott az első játékrészben.
Kellett az időkérés és néhány hangos szó még a nézőtérről is, hogy tizenöt perc után legalább döntetlenre felzárkózzon a csapat. Sajnos azonban ettől sem ébredtek fel a lányok és így sokkal koncentráltabban kézilabdázó érdi fiatalok öt gólos előnnyel zárták az első félidőt. A folytatásban is inkább csak görcsös erőlködés jellemezte a csapatunkat, de így is sikerült két gólra csökkenteni a hátrányunkat. Az utolsó tíz percre maradt tehát a döntés és ebben végre sikerült, a mérkőzés során először átvenni a vezetést. Izgalmas lett a hajrá, mert egyenlített a vendégcsapat és nekünk pedig nem sikerült értékesíteni egy büntetőt, az utolsó percben.      

Mosonmagyaróvári KC – Érd  29-29  (14-19)

Női ifjúsági I. osztály-Nyugat 18. forduló
Mosonmagyaróvár, UFM Aréna
2019. március 27., szerda, 16.00 óra.
Játékvezetők: Cseszregi Bence – Sipos József      
MKC: Dávida G. – Domokos 9, Lázár J. 1, Szalai Zs. 6 (2), Paróczai 2, Márczy 6 (2), Fehér Á. Csere: Fritz N. (kapus), Kovács P. 1, Fenesi 2, Szemes 1, Mészáros E., G. Anujin 1, Fekete F., Szabó Cs. Edző: Balogh Sándor

Balogh Sándor: "Érthetetlen a számomra a lányok mai mérkőzésen mutatott teljesítménye, mert az edzéseken kimondottan jól mozogtak. Ma mégis falábakon kézilabdáztak és szinte semmit nem tudtak megvalósítani abból, amit a találkozó előtt megbeszéltünk. A védekezésünk lassú és ütemtelen volt, a támadásaink minőségéről pedig mindent elmond, hogy huszonegy rossz lövésünk volt. Előzetesen nem erre számítottunk, de ezzel a játékkal inkább nyertünk, mint veszítettünk egy pontot."
Következő mérkőzés:
NB I, 11. forduló
2019.12.29., 18:00 óra.
UFM Aréna, Mosonmagyaróvár, Gorkij utca 1.
X