GYŐZELEM ÉS DÖNTETLEN

Szerző: Mkcse Közzétéve: 2021.02.20.
Ezen a hétvégén a felnőtt bajnokságokban szerepelt a Mosonmagyaróvári Kézilabda Club serdülő és ifjúsági csapata. Az MKC U22 meg kellett, hogy elégedjen a döntetlennel egy a játék képe alapján biztosan nyerhetőnek tűnő mérkőzés után. A serdülők igaz hozták a győzelmet, de egy sajnálatos, súlyosnak tűnő térdsérülés nagyon beárnyékolja a fiatalok sikerét.

Női felnőtt NB II Észak - nyugat - 10. forduló:  
Mosonmagyaróvári KC U22 - Celldömölki VSE  25 - 25 (15 - 12) 
2021 február 20. - Mosonmagyaróvár, UFM Aréna 
Vezette: Bíró Benita - Koronczai Loretta   


MKC U22: Dávida - Dezséri 4, Simon, Babinszky 5, Paróczai, Lázár 9, Fekete F. 5. Csere: Mestyán (kapus), Kiss J. 1, Szabó Cs. 1, Trestyén, Magyari, Kovács R., Asztalos. Edző: Bognár Róbert 

Bognár Róbert:
- Húsz percig úgy kézilabdázott a csapat, ahogyan terveztük ezt a mérkőzést. Jó volt a védekezésünk, gyors gólokat dobtunk, biztos hat gólos előnyt szereztünk. Ezt követően azonban könnyelműsködés következett, lassú lett a találkozó tempója, ezért fel tudtak zárkózni a vendégek. Sajnos ez a második félidőben sem változott, a cserék sem tudtak lendíteni rajtunk, tehát továbbra is vontatott volt a játék. A Celldömölk csak az utolsó percben vezetett, de a végén mégis nekünk kellett örülni a döntetlennek, mivel csak időntúli hetessel tudtunk egyenlíteni.   

Női felnőtt Győr-Moson-Sopron megyei - 11. forduló: 
Mosonmagyaróvári KC - Jánossomorjai SE  32 - 24 (16 - 10) 
2021 február 20. - Mosonmagyaróvár, UFM Aréna 
Vezette: Novák Tibor - Szakatics Alajos 

MKC serdülő: Bognár R. - Renner 4, Baumgartner 5, Gyurkó 2, Pető 6, Sefcsik 7, Bertalan 2. Csere: Lengyel N. (kapus), Buga R. 4, Forgács 1. Kettinger 1, Bíró. Edző: Farkas Veronika 

Farkas Veronika:
- Nem tudunk igazán örülni most a két bajnoki pontnak, mert a mérkőzés hajrájában Gyurkó Lili vélhetően komoly sérülést szenvedett. Senki sem volt a közelében, amikor egy hosszú labdát akart megszerezni és elesett. Sajnos már akkor látszott, hogy nagyobb baj, a csapatunk nagyon jó formában lévő irányítójának elszakadhatott a keresztszalagja. Nagyon sajnáljuk ezt az esetet, hiszen ezen a találkozón pont annak örültem, hogy a sérülésből visszatérők jól játszottak. Nekik is szerepük volt abban, hogy felszabadult játékkal, magabiztosan győztünk a sportszerűen küzdő megyei felnőttek ellen.Következő mérkőzés:
Bajnoki mérkőzés
2021.02.28., 15:00 óra.