GYŐZELEM, KEVÉS GÓLLAL - VERESÉG, KEVÉS IDŐVEL

Szerző: Mkcse Közzétéve: 2021.02.13.
A Mosonmagyaróvári Kézilabda Club serdülő csapata a korosztályában, az ifjúsági gárda pedig az NB II-es felnőtt bajnokságban lépett pályára. A játéknap a serdülőknek sikerült jobban, mert igaz egy meglepően kevés gólt hozó találkozón, begyűjtötték a két bajnoki pontot. Az ifi keretnek két nap alatt, két mérkőzése volt, így dicséretes a helytállásuk a harmadosztályú felnőtt bajnokság jelenlegi éllovasa ellen.

Leány serdülő II osztály - nyugat 11. forduló: 
Százhalombattai VUK SE - Mosonmagyaróvári KC  13 - 15 (7 - 7) 
2021 február 13. - Százhalombatta, Városi Szabadidő Központ 
Vezette: Szappanos Anna - Varasdi-Mestyán Gitta 

MKC: Bognár - Uzonyi-Varga 4, Baumgartner 1, Gyurkó 4, Pető, Sztranyovszky 1, Bertalan 1. Csere: Zentai (kapus), Szakos 1, Buga R. 1, Sefcsik 1, Bíró. Edző: Farkas Veronika. 


Farkas Veronika:
- Inkább vízilabda mérkőzésre jellemző az ilyen eredmény, hiszen a kézilabdában azért több gólra számítunk. Ezért érthetetlen is volt a számomra a csapatom teljesítménye, amit sajnos nem tudok jónak értékelni. Szerencsére a hazai pályán több jó eredményt szerzett százhalombattai csapatnak is voltak problémái a gólszerzéssel. A hajrá előtt azonban még vezettek két góllal, így örülnünk kell ennek a győzelemnek, amely fontos két pontot jelent a számunkra. A jól védő kapusok mellett, a nagy kedvvel, akarattal kézilabdázó Gyurkó Lilit lehet csak kiemelni, mert a többiek most adósak maradtak a koncentrált kézilabdázással. 

Női felnőtt NB II Észak - nyugat - 9. forduló: 
Pénzügyőr U22 - Mosonmagyaróvári KC U22  21 - 18 (15 - 10) 
2021 február 13. - Budapest, Pénzügyőr Sportcsarnok 
Vezette: Kamrás István - Tóthpál Balázs 

MKC U22: Dávida – Dezséri 3, Asztalos 3, Babinszky 1, Paróczai 2, Lázár 5, Fekete F. 4. Csere: Mestyán (kapus), Simon, Kiss J., Trestyén, Szabó Cs., Magyari, Nemes Edző: Bognár Róbert. 

Bognár Róbert:
- Nem szokásom vereség után megdicsérni a csapatot, de most tiszta szívvel megteszem, mert egy rossz szavam sem lehet a játékosokra. Sajnos olyan nehéz helyzetbe kerültünk, hogy még huszonnégy óra pihenő idejük sem volt a lányoknak a péntek délutáni és a szombat délelőtt bajnoki találkozók között. A rengeteg elhalasztott mérkőzés okoz ilyen lehetetlen helyzeteket, hiszen sok az időpont és terem probléma csapatoknál. Fáradt volt a sérülések miatt, amúgy is kis létszámú csapatunk, de így is megtett mindent, amit csak tudott. Nyugodtan mondhatom, hogy a maximumot hozták ki a lányok ebből a találkozóból, ami egyértelműen azt mutatja, hogy ez a kis közösség összeállt, tisztességesen teszi a dolgát.Következő mérkőzés:
Bajnoki mérkőzés
2021.02.28., 15:00 óra.