Gyűjtsünk együtt az állatoknak!

Szerző: Mkcse Közzétéve: 2023.12.02.
A Motherson Mosonmagyaróvár játékosai és stábtagjai 2022-ben összefogtak, és házon belül gyűjtést szerveztek.
Rengeteg dolog jött össze (konzervek, száraztáp, szigetelő anyagok), amikkel aztán több állatmenhelynek is sikerült segíteni. A csapat idén is összefog, de szeretnénk, ha Ti is csatlakoznátok! Az akcióban Légrádi Balázs lesz az egyik segítségünk, adományaitokkal pedig a Szigetközi Állatvédő Ligát támogatjuk.

Ha szeretnétek segíteni, akkor kérjük, hogy száraztápot, és konzervet hozzatok, de csirke és szárnyasmentest, mert sajnos sok kutyus allergiás rá. Emellett pokrócokra, takarókra, és szigetelőanyagokra is szükség van.

Ezzel segíthettek:
- száraztáp (csirke- és szárnyasmentes)
- konzerv (csirke- és szárnyasmentes)
- pokróc, takaró
- szigetelőanyag

Ekkor várjuk az adományokat: 2023. december 20., 17-18 óra között, a Motherson Mosonmagyaróvár-NEKA Magyar Kupa mérkőzés előtt

A csapat gyűjtéséhez csatlakozik Arlay Frigyes kutyakiképző, a mosonmagyaróvári kutyapanzió tulajdonosa is, akivel többen jó kapcsolatot ápolnak a lányok és a stáb tagjai közül. Frici jelképes összegért két őrző védő tréninget is tart decemberben, ennek a bevétele is jótékony célra megy, és ide is várjuk az adományokat, és persze a jelentkezőket is. A vasárnapi tréningen klubunk másodedzője, az akció egyik fő szervezője Stranigg Ferenc is jelen lesz, és nagy esély van rá, hogy 1-2 játékossal is találkozhattok egy fotó, esetleg egy beszélgetés erejéig. Legyünk minél többen, álljuk a jó ügy mellé, és segítsünk az állatoknak!

Őrző-védő tréningek időpontjai:
2023. december 3., vasárnap, 8:30-11:45
2023. december 17., vasárnap, 8:30-11:45
Helyszín: 9200 Kutyapanzió Mosonmagyaróvár, Dindi utca
Következő mérkőzés:
Motherson Mosonmagyaróvár - DKKA
2024.04.26., 18:00 óra.
UFM Aréna
Videók
összes videó