HAJTAI VANESSZA TÁVOZIK MOSONMAGYARÓVÁRRÓL

Szerző: Mkcse Közzétéve: 2022.10.18.
Hét bajnoki idény után távozik a Motherson-Mosonmagyaróvár balszélsője Hajtai Vanessza, aki összességében több, mint tíz évet játszott a mosonmagyaróvári kézilabda csapatban. Az élő szerződéssel bíró kézilabdázó kérte a kontraktusának felbontását, amelyre 2022 október 18.-án kedden délelőtt került sor.


- Nagyon nehezen hoztam meg ezt a döntést, hiszen az otthonom lett a város, ahol felnőtt, profi kézilabdázó lettem - nyilatkozta Hajtai Vanessza. - Szeretném is megköszönni a szurkolóknak azt a rengeteg szeretetet, amit tőlük kaptam, az edzőimnek pedig a sok munkát, amivel engem segítettek. Most azonban adódott egy olyan lehetőség egy másik csapatban, amit meg akarok ragadni, hogy egy kicsit visszatérjek önmagamhoz. Úgy érzem, hogy több van bennem, sokat szeretnék játszani, kivinni a pályára, amihez nekem most környezetváltozásra van szükségem. 
 
Nem könnyű nekünk elfogadni ezt az indokot, mert te alapjátékos voltál Mosonmagyaróváron, amit a jelenlegi bajnokság eddig lejátszott öt fordulójában is igazolnak a számok. Egyeztettél, beszéltél a döntésedről Gyurka János szakmai igazgatóval és a klubvezetéssel? 
- Igen, és nagyon jól esett, hogy marasztaltak, de én most a megérzésemre hallgatok, ami azt súgja, hogy váltanom kell. Köszönöm nekik, hogy ezután megértőek voltak, az akaratom ellenére nem tartanak itt, meg tudtunk állapodni a szerződésem felbontásában. Jelenleg három balszélsője van a klubnak, de a versenyhelyzetet én elfogadtam, nem ezért megyek el. Huszonhét évesen inkább az új feladat, kihívás vonz, annak szeretnék megfelelni. Továbbra is a magyar élvonalban fogok kézilabdázni, de nyilvánosan még nem jelenthetem be az új klubomat. 
 
Nagyon csalódottak lesznek a hír hallatán a szurkolók és mi itt klubban is nehéz szívvel kívánunk neked további sok sikert. Sőt valami azt súgja, hogy a váltás nagyon gyors lebonyolításával, egy kicsit a búcsúzást is szeretnéd megkönnyebbíteni… 
- A sportolói karrierem, az életem meghatározó időszakát töltöttem Mosonmagyaróváron, amire mindig jó szívvel fogok visszaemlékezni. Sok szép sikerben, élményben volt részem, tehát valóban fáj elbúcsúzni. A szurkolóknak azonban azt üzenem, hogy továbbra is szívvel –lélekkel támogassák a Motherson-Mosonmagyaróvár csapatát, mert akkor azt nem érheti semmi baj. 
Következő mérkőzés:
Hamarosan!
Videók
összes videó