HALASZTÁS VÁRHATÓ AZ NB I-BEN!

Szerző: Mkcse Közzétéve: 2020.10.08.
A Magyar Kézilabda Szövetség által előírt kötelező Covid 19 tesztelések sajnos pozitív eredményeket hoztak a soron következő bajnoki ellenfeleinknél. Erről számoltak be az Érd, a Szombathelyi KKA és a Dunaújvárosi KKA hivatalos honlapján. Ilyen esetekben pedig kötelező karanténba kell vonulnia a csapatoknak, tehát várhatóan elmaradnak a mérkőzéseink.

Az Érd hivatalos honlapján megjelent közlemény:  

Pozitív koronavírusos eset az ÉRD-nél 
Az egyik játékos kötelezően előírt heti PCR-tesztje pozitív lett az ÉRD női kézilabda csapatánál, ezért a teljes keret karanténba került, így várhatóan elmarad a szombati, Mosonmagyaróvár elleni bajnoki.  

A mérkőzés elhalasztásáról a mai napon nem kapott formális értesítést a mosonmagyaróvári klub, de a járványügyi protokoll miatt, a szombati bajnoki találkozó lebonyolítása kizártnak tekinthető. A Motherson-Mosonmagyaróvár PCR-tesztjeinek eredményei pénteken délután érkeznek meg, és nagyon bízunk abban, hogy negatív eredményeket mutatnak majd.
A Magyar Kézilabda Szövetség a napokban arról tájékoztatta a klubokat, hogy az elhalasztott mérkőzéseket 2021. június 30.-ig kell pótolni.


Az edzőpartnerét elnézve....Dányi Berni nem babonás!

Közzétette: Mosonmagyaróvári Kézilabda Club – 2020. április 23., csütörtök