HASZNOS GYAKORLÓ MÉRKŐZÉS VOLT

Szerző: Mkcse Közzétéve: 2018.12.14.
A szlovák ellenfelünk fiatal és kimondottan, mozgékony játékosokból állt, akik próbáltak gyorsan kézilabdázni.
Az első tíz percet követően azonban már öt góllal vezettünk ellenük, elsősorban Kopecz átlövés és Kovacsicz lerohanás góljainak köszönhetően. A 15. percben mutatkozott be nálunk Simona Szarkova, aki két szép átlövésgólt dobott egykori csapatának. Bognár Róbert több poszton is cserélt és hosszú idő után a horvát légiósunk Zana Maric is pályára lépett. A játék képe azonban ekkor sem változott és a félidő második felében is magabiztosan tartottuk a 6 – 8 gólos előnyünket. Láttunk szép dolgokat és sok mindent lehetett gyakorolni is a képességekben gyengébb, de nagyon lelkes vendégek ellen.

A pihenő után, a második félidő elején ismét egy kicsit jobban tudta tartani magát a Duslo Sala. Így várni kellett néhány percet arra, hogy tíz gólra növeljük az előnyünket, ami 24 – 14 –es állásnál sikerült. Ebben az időszakban küzdelmesebb volt a mérkőzés, mert a MOL Liga második helyezett gárdája szervezettebben védekezett. Sokat is forgattuk a csapatunkat és így különösen a támadásoknál többet is hibáztunk. Az utolsó tíz perchez 27 – 18 – as rész eredménnyel érkeztünk és bizony az üres teremben jól hallható volt, hogy Bognár Róbert fel is emelte a hangját. Egy kicsit meg is rázta magát a csapatunk a hajrában és végül 13 gólos különbséggel nyertük meg ezt a felkészülési találkozót.

Eu-Fire Mosonmagyaróvár – HK Slovan Duslo Sala  32 – 19  (19 – 10)

Felkészülési mérkőzés  
Győr, Olimpiai Sportpark, zárt kapus mérkőzés  
Játékvezetők. Felhő Ferenc – Öcsi Tamás     

Eu-Fire Mosonmagyaróvár: Scholtz A. – Kovacsicz 4, Horváth B., Gyimesi 1, Kopecz 5 (1), Bízik B. 3, Hajtai 2. Csere: Gubikova (kapua), Bízik R. 4, Hudák 2, Tóth M. 2, Bardi 2, Katona 1, Szarkova 4, Maric, Domokos 2, Szalai Zs., Márczy. Vezetőedző: Bognár Róbert

HK Slovan Duslo Sala: Ladicsova – Pócsikova 5, Uslakova 1, Ráckova 4 (1), Königova 2, Vargova, Takácova 4. Csere: Csákova (kapus), Gajdosova, Spendlova, Grestlakova 1, Kurnavova 2 (1). Vezetőedző: Michal Lukacin

Hétméteres: 1/1, ill., 2/2
Kiállítás: 4 perc, ill., 0 perc

Bognár Róbert: "Sok olyan játékosunk volt ma, aki vagy visszatért, vagy először játszott a csapatunkban, tehát néha voltak olyan felállások, amelyeket még keveset gyakoroltunk. Egy kemény hét után viszont összességében elég jól mozogtunk és volt bennünk akarat és tűz is. Láttam biztató dolgokat, de azért még bőven akad javítani való és arra pedig külön kell figyelnünk, hogy amit megbeszéltünk azt valósítsuk is meg a pályán. Hasznos volt ez a felkészülési találkozó, mert az ellenfelünk sokat futott és a hét a hat elleni taktikával is próbálkozott, amit a számunkra jó gyakorlás volt."
Következő mérkőzés:
NB I, 7. forduló
2019.10.25., 18:00 óra.
Elek Gyula Aréna, Budapest, Kőbányai út 47/B