HELYTÁLLTAK A SERDÜLŐK

Szerző: Mkcse Közzétéve: 2019.09.02.
Egy kicsit félve engedtük el Szekszárdra az MKC serdülő csapatát, hiszen a házigazdák eddig száz százalékosak a bajnokságban.
Nem győzni járnak tehát az utánpótlás gárdák Szekszárdra és bizony egy hete a mosonmagyaróvári serdülő, elég gyenge teljesítményt nyújtott. Ezekhez képest kellemes meglepetést okoztak a lányok, akik mindvégig kimondottan szoros mérkőzést játszottak a bajnoki listavezetővel.

Szekszárdi FGKC – Mosonmagyaróvári KC  27-23  (16-10)

Leány serdülő II. osztály-Nyugat 14. forduló:
Szekszárd, Városi Sport és Szabadidőközpont
Játékvezetők: Szöllősi Dalma – Szöllősi Stella    

MKC: Fritz N. – Uzonyi-Varga A. 4, Sztranyovszky L. 3 (1), Ónodi 7 (2), Trestyén B., Babinszky 8 (3), Ruzsom 1. Csere: Zsigmond D. (kapus), Lengyel L. 1, Baumgartner, Ruzsovits, Mészáros A., Nagy A. Edző: Vura József

Vura József: "Az elmúlt mérkőzéshez képest, óriási javulást láttam a csapat játékában és a játékosaim hozzáállásában. A lányok most maradéktalanul betartották a megbeszélt taktikai utasításokat és így élvezetes mérkőzést játszottak a bajnokságunk legjobb csapatával. Keményen, szervezetten védekeztünk és sok begyakorolt figurát alkalmazva, türelmesen kézilabdáztunk. A vereséget igaz nem tudtuk elkerülni, de én elégedett voltam a csapatommal, az edző kollégám, a győzelem ellenére is sokat bosszankodott."
Következő mérkőzés
NB I, 4. forduló
2019.09.20., 18:30 óra.
UFM Aréna, Mosonmagyaróvár, Gorkij utca 1.
MKC - vs - Érd