HENGERELT A DABAS A SERDÜLŐ MÉRKŐZÉSEN

Szerző: Mkcse Közzétéve: 2019.09.02.
A nagyon jó fizikai felépítésű és így erőteljes kézilabdát játszó dabasi csapat végig vezetett az első félidőben.
A serdülő csapatunk mindössze öt gólt dobott, pedig többre lett volna esélye, de a kapufát eltaláló lövések ebben a játékban sem érnek semmit. Nem hozott fordulatot a második félidő és így a bajnokesélyes Dabas végül kiütéses győzelmet szerzett Mosonmagyaróváron. Sajnos ezt a rengeteg technikai hibával játszó MKC serdülő, a második huszonöt percben, még megnehezíteni sem tudta.

Mosonmagyaróvári KC – Dabasi KC VSE  13 – 35  (5 – 12)

Leány serdülő II. osztály-Nyugat 13. forduló:
Mosonmagyaróvár, UFM Aréna
Játékvezetők: Pál Csaba – Tóthpál Balázs Krisztián   

MKC: Fritz N. – Uzonyi-Varga A. 3, Ónodi 1, Pusztai 1, Trestyén B. 2 (1), Babinszky 4, (1) Renner. Csere: Zsigmond D. (kapus), Sztranyovszky L. 1, Baumgartner 1, Ruzsovits, Lengyel L., Mészáros A., Pető K., Nagy A., Sefcsik. Edző: Vura József

Vura József: "El kell ismerni, hogy nem voltunk ma egy súlycsoportban a dabasi csapattal és így komoly vereséget szenvedtünk. Igaz a második félidőben már minden játékosunkat a pályára küldtem és is meglátszott az eredményen. Sajnos nagyon hiányzott a beteg Ruzsom Brigitta és a mérkőzés elején Pusztai Bianka megsérült.  A többiek pedig ma nagyon sok technikai hibával játszottak és így esélytelenek voltunk ezen a találkozón."
Következő mérkőzés
NB I, 4. forduló
2019.09.20., 18:30 óra.
UFM Aréna, Mosonmagyaróvár, Gorkij utca 1.
MKC - vs - Érd