HETI PROGRAM - SERDÜLŐK A FELNŐTT BAJNOKSÁGBAN

Szerző: Mkcse Közzétéve: 2020.09.30.
Heti program helyett nyugodtan írhatjuk, hogy a Motherson-Mosonmagyaróvári Kézilabda Club vasárnapi mérkőzéseire hívjuk fel az olvasóink figyelmét. Ezen a héten ugyanis kizárólag vasárnap lépnek pályára az MKC csapatai. A hazai rendezésű U12-es és a Győrben lebonyolításra kerülő U14-as tornák mellett, érdekesnek ígérkezik a serdülő bemutatkozás a felnőtt megyei első osztályban.

Gyermekbajnokság leány U12: 
Mosonmagyaróvár, UFM Aréna - 2020 október 04. (vasárnap) 
10.00 Mosonmagyaróvári KC - Tatai AC 
10.55 Dorogi ESE Tarján - Mosonmagyaróvári KC 

Gyermekbajnokság leány U14:
Győr, Magvassy Mihály Sportcsarnok - 2020 október 04. (vasárnap) 
12.00 Tatai ÁC - Mosonmagyaróvári KC 
14.00 Mosonmagyaróvári KC - Kisbér KC   

Női felnőtt Győr-Moson-Sopron megyei: 
1. forduló: Szany SE - Mosonmagyaróvári KC
október 04. (vasárnap) 18.00 - Szany, Sportcsarnok 


Az MKC serdülő kerete kezdi el a megyei bajnokságot a felnőttek között, amit én magam is őszinte kíváncsisággal várok - nyilatkozta Farkas Veronika a csapat edzője. - A kislányokat is foglalkoztatja a dolog, hiszen furcsa lesz nekik felnőttek ellen szerepelni. Valamennyire tartanak is az első találkozótól, ahol a tavalyi megyei bajnokság harmadik helyén végzett Szany SE otthonába látogatunk. Az biztos, hogy egy másik stílusban játszó, lassabb, de fizikálisan erősebb ellenféllel találkozunk. Nekünk tehát a gyorsaságunkat, a jobb edzettségi állapotunkat kell majd kihasználnunk, hogy felvegyük velük a versenyt. 
Ebben a korosztályban azonban sok játékosunk van és a megyei bajnokság remek lehetőség arra, hogy mindenkinek játéklehetőséget adjak. Nagyon készülünk arra, hogy a serdülők között eredményesek legyünk, mert óriási siker lenne, ha sikerülne feljutni az első osztályba. A játékosaink egyéni fejlődése mellett, ebben is segítséget adhat nekünk az, hogy több, komolyabb mérkőzést játszunk.


Az edzőpartnerét elnézve....Dányi Berni nem babonás!

Közzétette: Mosonmagyaróvári Kézilabda Club – 2020. április 23., csütörtök