HULLÁMZÓ TELJESÍTMÉNNYEL

Szerző: Mkcse Közzétéve: 2020.01.12.
Több mint egy hónapos szünet után folytatta bajnokságot a Mosonmagyaróvári Kézilabda Club ifjúsági csapata. Stranigg Ferenc tanítványai az első osztályú bajnokság középmezőnyéhez tartozó Siófok vendégei voltak és egy meglehetősen hektikus találkozón, öt gólos vereséget szenvedtek.

Siófok KTC - Mosonmagyaróvári KC 33-28 (16-10)  
Siófok, Kiss Szilárd Sportlétesítmény, munkacsarnok, ifjúsági I. osztályú női mérkőzés.
V.: Gál L., Ludvig.

MKC: Fritz – Ruzsom 1, Fekete F. 3, Pusztai, Paróczai 6, Lázár 6, Szabó Cs. 2. Cs: Dávida 1, Zsigmond (kapusok), Vinkelmann 1, Trestyén 2, Babinszky, Bartha 2, Simon 2, Szalai V. 2. Edző: Stranigg Ferenc. 


Stranigg Ferenc: - A mérkőzés elején látszott, hogy nagyon régen játszott már mérkőzést a csapatunk. Elsősorban a védekezésünkben voltak kisebb zavarok, de ezeket sikerült elég hamar elhárítanunk. Sajnos a második félidő elejét is gyengébben kezdtük, több technikai hibánk volt és így már tizenegy góllal is elhúzott a hazai csapat. A hajrában azonban nagyon jól játszottunk és sikerült öt gólra csökkenteni a hátrányunkat. Voltak tehát jobb és rosszabb periódusaink, amire számítottam is, mert több játékosunk is betegség, sérülés után tért vissza a napokban.

A MAGYAR KÉZILABDA SZÖVETSÉG FELFÜGGESZTETTE A VERSENYEIT!

Megértéseteket köszönjük!

Az edzőpartnerét elnézve....Dányi Berni nem babonás!

Közzétette: Mosonmagyaróvári Kézilabda Club – 2020. április 23., csütörtök

A Motherson-Mosonmagyaróvár kézilabdázói is egyéni edzésekkel tartják formában magukat. A játékosoktól kapott felvételekből pedig készítettünk egy összeállítást.

Közzétette: Mosonmagyaróvári Kézilabda Club – 2020. április 1., szerda