IDEGENBELI SIKEREK

Szerző: Mkcse Közzétéve: 2021.04.26.
A már megszokottnak mondható balszerencsés körülmények között szerzett, nagyon értékes győzelmet az MKC U22 az NB II-es bajnokságban. A fiatalok Ajkáról hozták el a két pontot, pedig a nagyon biztató formában kézilabdázó szélső Dezséri Zsófia, már a mérkőzés elején súlyosnak tűnő sérülést szenvedett. A még karanténban lévő Farkas Veronikát is Bognár Róbert pótolta a serdülők megyei bajnoki mérkőzésén. A kislányok Répcelakon szereztek egy gólos győzelmet, ahonnan remek képeket is kaptunk, amelyeket ezúton is köszönünk a vendéglátóknak.

Női felnőtt NB II Észak - nyugat - 18. forduló: 
KK Ajka - Mosonmagyaróvári KC U22  23 - 27 (12 - 15)
2021 április 24. - Ajka, Városi Sportcentrum
Vezette: Hársfalvi Zsófia - Mórocz Réka 


MKC U22: Dávida - Dezséri 1, Nemes 6, Babinszky 6, Paróczai 1, Lázár 5, Fekete F. 4. Csere: Mestyán (kapus), Szabó Cs. 4, Trestyén, Kiss J., Simon. Edző: Bognár Róbert 

Bognár Róbert
: - Ez a mérkőzésünk is nagyon balszerencsésen kezdődött, mert már a tizedik percben megsérült Dezséri Zsófia. Ezután sajnos már csak jobbkezes szélsővel tudtuk folytatni a játékot és kevesebb cserelehetőségünk maradt. Az egész találkozón meglévő négy-öt gólos előnyünket azonban így is végig meg tudtuk tartani. Dicséret illeti tehát az egész csapatot, mert türelmesen kézilabdázott, egy nagyon kellemetlen stílusú hazai gárda ellen. A szervezett védekezésünk sok labdaszerzést eredményezett, amelyek után sikerült gyors, könnyű gólokat szereznünk. Mindig volt a pályán egy-egy játékosunk, aki a nehezebb periódusokban felvette a vezérszerepet, így most az idegenbeli győzelmünk som forgott veszélyben. Hátravan még négy, könnyűnek nem nevezhető bajnoki mérkőzésünk, amelyeket megpróbálunk sikerrel megvívni, hogy a negyedik helyen zárjuk a bajnokságot. 

Női felnőtt Győr-Moson-Sopron megyei - 14. forduló:
Répcelaki SE - Mosonmagyaróvári KC  24 - 25 (12 - 12)
2021 április 25. - Répcelak, Répce Sportcsarnok 
Vezette: Atyimov Lajos - Jáger Tamás Gergely 

MKC serdülő: Bognár R. - Renner 2, Baumgartner 3, Stranyovszky 5, Pető 5, Sefcsik 6, Lengyel L 1.  Csere: Szikra (kapus), Buga R. 3, Forgács, Bertalan, Mészáros, Deutsch, Pécsi Palotés, Kettinger, Vidra K. Edző: Bognár Róbert 

Bognár Róbert
: - A serdülő csapatunk több, mint egy hónapja játszott mérkőzést utoljára és bizony ennek a találkozónak az elején bizony látszott is. Sok volt a hiba, a pontatlanság, de ennyi kihagyás után ez teljesen érthető volt. Hasonló helyzetből várta a találkozót a hazai gárda is, így várható volt, hogy az a csapat fog nyerni, amelyeik hamarabb találja majd meg a játék ritmusát. Szerencsére ez nekünk sikerült és leginkább a két csapat közötti sebesség különbségben nyilvánult meg. A hajrában a lányomnak is volt néhány fontos védése, amelyek hozzásegítettek minket ennek a nagyon szoros mérkőzésnek a megnyeréséhez. Gratulálok a kislányoknak, mert látszott, hogy akarnak, teljes erővel játszanak, tehát nagyon megdolgoztak ezért a sikerért.    

Következő mérkőzés:
Szombathelyi KKA- MKC
2021.05.08., 16:00 óra.