IFI SIKER SIÓFOKON

Szerző: Mkcse Közzétéve: 2019.05.03.
Az MKC ifjúsági csapata, a Balaton partján találkozott a Siófok hasonló korosztályú csapatával a bajnokságban.A mosonmagyaróvári lányok egy egészen kimagasló első félidőt produkáltak, amelyet tíz gólos előnnyel tudtak lezárni. Ez pedig tulajdonképpen el is döntötte a találkozó sorsát, mert fordulatot a második félidő sem hozott. Az MKC ifinek tehát a januári hazai pályán elért győzelem után, sikerült idegenben is legyőznie a bajnokság élmezőnyéhez tartozó Siófokot.

Siófok KTC – Mosonmagyaróvári KC 25 – 36 (11 – 22)

Női ifjúsági I. osztály-Nyugat 24. forduló
Siófok, Kiss Szilárd Sportcsarnok
2019. május 2., csütörtök, 15.30 óra.
Játékvezetők: Gilitsch Gergő – Lebár Bence

MKC: Fritz N. – Domokos 10, Lázár J. 6, Szalai Zs. 7 (4), Paróczai 1, Márczy 6, Fekete F. 1. Csere: Dávida G. (kapus), Fehér Á. 3, Szabó Cs. 1, G. Anujin 1, Fenesi, Kovács P., Pozsgai F. Edző: Balogh Sándor

Balogh Sándor: "Bravúros eredménynek tartom ezt a győzelmünket, hiszen egy nagyon masszív, akadémiai körülmények között készülő siófoki gárdát vertünk meg. Az első harminc percben csapat szinten tudtunk föléjük kerülni és huszonkét gólt dobni idegenben. A folytatás már egy kicsit kapkodóra sikerült, de így is végig kézben tartottuk ezt a találkozót. Sokat futott és keményen dolgozott most a csapatunk a mezőnyben és ehhez kiváló kapus teljesítmények is párosultak. Komoly előrelépést tapasztalok most a lányoknál, a már említett csapat és ezzel szorosan összefüggő egyéni szinten is."Következő mérkőzés:
NB I, 11. forduló
2019.12.29., 18:00 óra.
UFM Aréna, Mosonmagyaróvár, Gorkij utca 1.
X