Így nyaralt az MKC

Szerző: Mkcse Közzétéve: 2018.06.26.
Ma délután kezdetét veszi a felkészülési időszak a mosonmagyaróvári kézilabdás hölgyek számára, akik már egy hete egyénileg edzenek a rajtra. Persze a nyár sem telt unalmasan a játékosok számára. Nézzük meg, ki hol pihente ki az előző szezon fáradalmait.
Hajtai Vanessza Fuerteventurát választotta úti céljának. A Kanári-szigetekre a barátnőivel utazott el."Balatonfüreden találkoztam szurkolókkal egy élmény volt. Fagyiztunk, sétáltunk, beszélgettünk" - mesélte Vani.

Katona Flóra és Hajtai Vanessza a Balaton Soundon


Farkas Veronika az Egyesült Arab Emírségek rohamléptekkel fejlődő városába, Dubajba látogatott el.

Farkas Veronika nyaral, háttérben a 321 méteres Burdzs al-Arab, ami a világ legmagasabb szállodája


A szezon legjobb játékosának választott Kopecz Barbara igyekezett kihasználni a jó időt. Párjával, a focikapus Dániel Csabával többek között Törökországban nyaralt.


Kopecz Barbara Prágában

Barbi Csehországba, Németországba és Luxemburgba is ellátogatott a nyáron.Csapatunk jobbszélsője Lozsi Erna a népszerű Horvátországot választotta nyaralásának céljául.
A felsorolásból természetesen nem maradhat ki mindenki kedvenc Ferije! Gyúrónk, Tóth Ferenc a nyáron sem pihent, inkább egy újabb aranyéremmel gazdagította amúgy sem kicsi gyűjteményét. Az ausztriai Innsbruckban rendezték ugyanis a kézilabda Masters Európa-bajnokságot, ahol a magyar férfiak megnyerték a 45+-os korosztályt. Ennek a csapatnak volt a segítője, gyúrója, pszichológusa és mindenes Tóth Ferenc, aki maga is sokat tett a sikerekért és az Eb-címért.

Tóth Ferinek emellett egy erdélyi túra jelentette a pihenést a nyáron

A magyar csapatban olyan korábbi legendák szerepeltek, mint Rosta Miklós és Rosta István, Pásztor István, Szatmári János, Kertész Balázs vagy Perez CarlosVezetőedzőnk Bognár Róbert Crikvenicán (Horvátország) töltődött fel az új szezonra, ahová feleségével és gyermekeivel utazott el.

Scholtz Andrea Tunéziában nyaralt, Bízik Réka viszont ezúttal nem választott úti célt magának, otthon pihent a közelgő megmérettetésekre.

Kiváló beállósunk Horváth Bernadett ezen a nyáron nem pihent. Idejét és energiáját az építkezésre fordította, amivel jól haladtak.

Horváth Péter, Horváthné Csizmadia Dóra
Következő mérkőzés:
Hamarosan!
Videók
összes videó