INFORMÁCIÓK A BÉRLETESEINK SZÁMÁRA

Szerző: Mkcse Közzétéve: 2023.05.25.
A 2023/2024-s NB1-s bajnoki szezontól megújítjuk a bérletértékesítés folyamatát, amelyet a Jegymester.hu rendszerén keresztül fogjuk lebonyolítani. A bérletértékesítés során lehetőséget biztosítunk közvetlenül a Jegymester.hu feléletén történő online vásárlásra és személyes megváltásra az UFM Arénában. A zökkenőmentes bérletértékesítési folyamathoz a bérleteseink adatainak pontosítására van szükség. Kérjük töltsék ki a Bérletmegújító Adatbekérőt, amelyet megtalálnak honlapunkon www.mkcse.hu Letölthető Anyagok között.

A bérletek értékesítése továbbra is két lépcsőben történik. Előre meghirdetett napokon csak a jelenlegi bérleteseink újíthatják meg a bérleteiket online vagy személyesen és ezek értékesítését követően a szabadon maradt helyeket értékesítjük.   
Fontos! Az adatbekérőt egy személy egy bérletre töltheti ki! Az adatlapon minden adatot (név, cím, mobil telefonszám, e-mail cím, ülőhely vagy állószektor bérlet sorszám) meg kell adni, mert annak hiányában nem tudjuk garantálni a bérletet. A kitöltött adatlapokat leadhatják személyesen az MKC klubirodában vagy a mellette elhelyezett postaládába bedobva, vagy postán, ill.  emailen a következő címen:
Mosonmagyaróvári Kézilabda Club, 9200 Mosonmagyaróvár, Gorkij u. 1.
email: krisztina.fulop@mkcse.hu
Az adatlap letölthető a www.mkcse.hu oldalon a Letölthető Anyagok felületről!

Következő mérkőzés:
Hamarosan!
Videók
összes videó