INFORMÁCIÓK A SZURKOLÓINKNAK

Szerző: Mkcse Közzétéve: 2021.05.24.
2021 május 26.-án szerdán 18.00 órakor kerül sor a Motherson-Mosonmagyaróvár női kézilabda csapatának utolsó hazai mérkőzésére a szezonban az NB I-es bajnokságban. A Boglári Akadémia-SZISE elleni találkozóval kapcsolatban pedig néhány fontos szurkolói információt közlünk most.


A mérkőzésre elővételben már lehet jegyeket vásárolni a Szellőrózsa ABC-ben
(Mosonmagyaróvár, Szellőrózsa u. 33, 9200) és kedden 14.00 és 16.00 óra között az UFM Aréna jegypénztárában. A kapunyitás ismét 17.00 órakor lesz a sportcsarnokban, ahol 17.00 és 17.50 között a pénztárban lehet majd jegyeket vásárolni. 
A mérkőzés látogatásának szabályai nem változnak, tehát ugyanazok a rendelkezések maradnak érvényben, amelyek az előző fordulókban is megvoltak. Ezeket ebben az írásunkban is közöljük, hiszen a betartásuk kötelező lesz szerdán is. Online közvetítés erről a bajnoki találkozóról is lesz, tehát az Internet segítségével élőben lehet majd követni az eseményeket, azoknak is, akik nem tudnak jelen lenni az Arénában.  Ezen a találkozón ismét lesz Kisalföld újság, színes Motherson-Mosonmagyaróvár csapatképpel és a mérkőzésre kilátogató szurkolóink egy ajándék posztert is átvehetnek a találkozót követően.
A 2021 június 04.-én sorra kerülő Győri Audi ETO KC - Motherson-Mosonmagyaróvár záróforduló után pedig a csapat egy közös évzárót tart majd a szurkolókkal. Az MKC csapata a 17.30 órakor kezdődő győri mérkőzés után azonnal visszautazik Mosonmagyaróvárra és az UFM Aréna valamint a Kossuth Gimnázium közötti részen kialakított területen tart majd egy évzáró partit. Természtesen ennek a pontos részleteiről beszámolunk majd a honlapunkon és a Facebook oldalunkon, ahol már láthatják az MKC TV következő, a lányok öltözőjének bemutató adását is. 

- Kizárólag védettségi igazolvánnyal rendelkező szurkolók léphetnek be az UFM Arénába. A védettségi igazolvány pedig valamilyen fényképes személyazonosító igazolvány felmutatásával együtt érvényes. Az igazolványokat még az UFM Arénába történő belépés előtt ellenőrizni fogja a biztonsági szolgálat. Ezek együttes megléte szükséges ahhoz, hogy bejussanak a mérkőzés helyszínére. A 18 év alatti fiatalok számára nem kötelező a védettségi igazolvány, de ők csak védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt felügyeletével vehetnek részt a mérkőzésen.
- Arra kérjük tehát a bérlettel rendelkező szurkolóinkat, illetve azokat, akik jegyet akarnak váltani a találkozóra, hogy csak akkor induljanak el, ha rendelkeznek védettségi igazolvánnyal. A bérletes szurkolóink elfoglalhatják a helyeiket, kivéve az első sorba szóló üléseket, mert azok le lesznek zárva. Az ide szóló bérlettulajdonosok azonban kapnak majd egy értesítést arról, hogy hová ülhetnek. 
- A kapunyitás szerdán is 17.00 órakor lesz és a beléptetésnél kötelező lesz a lázmérés, a kézfertőtlenítő használata. Kérjük tehát, hogy a gördülékeny bejutás érdekében időben érkezzenek a mérkőzésre és a sorban állásnál továbbra is figyeljenek a 1,5 méteres távolság betartására. A sportcsarnok területén a szurkolók biztonsága érdekében továbbra is végig kötelező az orrot és szájat eltakaró maszk viselése. A mérkőzés után pedig a játékosokkal, stábtagokkal való testi kontaktus, kézfogás, pacsizás, fotózás szigorúan tilos. 
A Mosonmagyaróvári Kézilabda Club kéri és köszöni a szurkolók fegyelmezett, felelősségteljes viselkedését. Ezeken a szabályoknak a megértését, elfogadását, hogy a lehetőségekhez képest meg lehessen előzni a járvány újra terjedését.