INFORMÁCIÓK AZ EDZŐMÉRKŐZÉSEKHEZ

Szerző: Mkcse Közzétéve: 2020.07.29.
Pénteken 15 órakor Szombathelyen folytatja az edzőmérkőzések sorát a Motherson-Mosonmagyaróvári Kézilabda Club csapata. Utána pedig hazai felkészülési találkozók következnek, amelyekkel kapcsolatban fontos információkat közlünk ebben az írásban.

A Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia NB I-es csapata pénteken az első felkészülési mérkőzését játssza majd az MKC ellen az Aréna Savariában. Az edzőmérkőzésre a belépés díjtalan, viszont a szombathelyi klub biztonsági előírásokkal készül, annak ellenére, hogy nem vonatkozik korlátozás a nézőszámra a jelenleg érvényben lévő törvényi előírások szerint. Mivel azonban a továbbra is fennálló járványhelyzetben felelősséggel tartozunk a sportágért, most mi is közöljük az SZKKA biztonsági előírásait, amelyeket be kell tartani azoknak, akik kilátogatnak pénteken az Aréna Saváriába.    


- Megkérjük a Szurkolókat, hogy időben érkezzenek az edzőmérkőzésre, ugyanis az Aréna Savariába történő belépéskor lázméréssel ellenőrizzük a nézőket. Az emiatt esetlegesen kialakuló sorban állás alatt kérjük, hogy tartsák be a 1,5 méteres távolságot. 
- Arra kérjük Drukkereinket, hogy a büfénél történő sorban állás alatt is tartsák be a biztonsági, 1,5 méteres távolságot. 
- Kérjük, hogy a lelátón helyet foglalva is tartsák a megfelelő távolságot, a családok, társaságok lehetőség szerint hagyjanak helyet egymás között. 
- Kérünk minden Kedves Szurkolónkat, hogy csak abban az esetben látogasson ki az edzőmérkőzésre, ha teljesen egészséges. Amennyiben bármilyen koronavírussal kapcsolatos tünetet észlelt magán az elmúlt időszakban, akkor tisztelettel kérjük, hogy maradjon távol.

Az MKC két soron következő hazai mérkőzésének időpontja: 
Motherson-Mosonmagyaróvár - Alba Fehérvár KC 
2020. 08. 07.  (péntek), 16.00 óra.  
Motherson-Mosonmagyaróvár - Szombathelyi KKA 
2020. 08. 12. (szerda) 16.00 óra  
A mérkőzések megtekintése ingyenes lesz és az MKC most is az első, a Magyar Ifjúsági Válogatott elleni találkozóhoz hasonlóan fog eljárni. Ennek értelmében ötszáz személy lehet a csarnokban ezeken a találkozókon, amelyekre a klub most is jegyeket nyomtatott és ezeket a megszokott helyen, a Szellőrózsa ABC-ben (Mosonmagyaróvár 9200, Szellőrózsa u. 33) lehet átvenni. A jegyek átvételénél elsőbbséget élveznek a bérletes szurkolóink, akik a tavalyi bérletük felmutatásával kérhetnek bérletenként egy darab jegyet. 
Jegyátvételi időpontok a Szellőrózsa ABC-ban: 
Augusztus 01. szombat 06.00 - 12.00 óra között  
Augusztus 03. hétfőtől - 06. csütörtökig 05.00 - 17.00 óra között  
Augusztus 07. péntek 05.00 - 15.00 óra közöttAz MKC 2020/21-es idényének őszi fordulói:
 • 1. forduló: Debrecen-MKC
 • 2. forduló: MKC-FTC
 • 3. forduló: MTK-MKC
 • 4. forduló: MKC-Vác
 • 5. forduló: Alba-MKC
 • 6. forduló: Kisvárda-MKC
 • 7. forduló: MKC-Békéscsaba
 • 8. forduló: Érd-MKC
 • 9. forduló: MKC-Szombathely
 • 10. forduló: Dunaújváros-MKC
 • 11. forduló: MKC-Siófok
 • 12. forduló: NEKA-SZISE-MKC
 • 13. forduló: MKC-ETO

Az edzőpartnerét elnézve....Dányi Berni nem babonás!

Közzétette: Mosonmagyaróvári Kézilabda Club – 2020. április 23., csütörtök

A Motherson-Mosonmagyaróvár kézilabdázói is egyéni edzésekkel tartják formában magukat. A játékosoktól kapott felvételekből pedig készítettünk egy összeállítást.

Közzétette: Mosonmagyaróvári Kézilabda Club – 2020. április 1., szerda