INFORMÁCIÓK ÉS REMÉNYEK

Szerző: Mkcse Közzétéve: 2022.09.09.
Szokatlan időpontban kerül sor a Motherson-Mosonmagyaróvár első bajnoki találkozójára a 2022/2023-as idényben. Az UFM Aréna elfoglaltsága miatt a csapat, 2022 szeptember 11.-én vasárnap 19.00 órától fogadja a Kisvárda Master Good SE együttesét. Ezzel a mérkőzéssel kapcsolatban hívjuk fel a figyelmüket néhány fontos információra, valamint elolvashatják az MKC vezetőedzőjének, Gyurka Jánosnak a mérkőzést megelőző gondolatait.

Ismét jelezzük, hogy megújult a jegyvásárlás módja a Mosonmagyaróvári Kézilabda Club bajnoki és hazai kupamérkőzéseire. Az élvonalbeli női kézilabda csapat mérkőzéseire mostantól online lehet jegyet vásárolni a jegymester.hu weboldalon. Az internetes felületen néhány egyszerű kattintással tudják a jegyet megvásárolni, információt pedig az info@jegymester.hu email címen tudnak kérni.
A mérkőzések előtt egy órával is lesz jegyárusítás az UFM Aréna jegypénztárában (9200 Mosonmagyaróvár, Kapucinus utca), amely a főbejárat mellett található. 
A jegyárak a következők: állójegy 2.500,- Ft, ülőjegy: 3.000,- Ft 


Megkérjük a szurkolókat, hogy a gyors bejutás érdekében, amennyiben van arra módjuk, nyomtassák ki az interneten vásárolt jegyeket és hozzák magukkal. Nagy segítsége lenne az is, ha a szurkolók a megszokottnál egy kicsit hamarabb érkeznének az Arénába, mert a jegyellenőrzés némi időt fog igénybe venni.

A figyelmükbe ajánljuk, hogy az első hazai bajnoki találkozón már új portrékat láthatnak a játékosokról az UFM Aréna VIP folyosójának korlátján. A kézilabdázók fényképes bemutatást pedig felváltja egy modern videófelvétel a Motherson-Mosonmagyaróvár kézilabdázóival és szakmai stábjával. 

Mindenki készül tehát a vasárnap esti hazai bemutatkozásra, amelyről a legilletékesebbet Gyurka Jánost kérdeztük:
- Nagyon nehéz mérkőzésre számítok, hiszen a Kisvárda Master Good SE, az új igazolásaival alaposan megerősödött erre a szezonra - monda felvezetésként a szakember. - Abban azonban bízom, hogy a mi csapatunk meg tudja ismételni a Ferencváros elleni teljesítményét. Minden mérkőzés más, tehát nem is kimondottan a játékra, sokkal inkább arra a nagyon becsületes hozzáállásra gondolok, amit a Népligetben láttunk. Egész héten jó hangulatban is készültek a lányok, érzem rajtuk, hogy nagyon szeretnének bizonyítani a szurkolóknak. Viszont sajnos most vannak gondjaink, hiányzóink, amelyeket nem lesz könnyű ezen a találkozón áthidalni. Kisvárdán tulajdonképpen megmaradt a tavalyi csapat váza, amelyhez a nyáron olyan tapasztalt, válogatott kézilabdázók érkeztek, mint a szlovák beálló Trunková, a japán Natsumi és az a Simona Szarková, akinek a képességeit mi jól ismerjük. Felépült a sérüléséből a másik szlovák átlövő Habanková is, így megnőtt Bakó Botond kollégám taktikai repertoárja. Nagy szükség lesz tehát a szívünkre, arra a csapatszellemre, amely eddig is jellemzett minket. Ebben pedig nagyon sokat segíthet nekünk a szurkolótáborunk, hazai pályán a közönségünk, az UFM Aréna hangulata.