ISMÉT GYŐZÖTT AZ MKC SERDÜLŐ

Szerző: Mkcse Közzétéve: 2018.11.17.
A hazai pályán elért Gárdony-Pázmánd NKK elleni győzelem után, az MKC serdülő csapata ismét győzni tudott a bajnokságban.
Szombaton a XVI. kerületi KMSE vendégei voltak, amely csapat a Budapesthez közeli Kistarcsán játssza a hazai mérkőzéseit. A bajnokság sereghajtó gárdái ellen sikerült tehát begyűjteni a kötelező pontokat Vura József csapatának. Így a jelenleg hat pontos serdülő csapatunknak, a hátralévő három bajnoki találkozón van esélye arra, hogy akár a középmezőny elejére is felzárkózzon a tabellán.

XVI. kerületi KMSE – Mosonmagyaróvári KC  17 – 24  (10 – 13)

Leány serdülő II. osztály-Nyugat 8. forduló 
Kistarcsa, Városi Sportcsarnok, 50 néző  
Játékvezetők: Gecsey Renáta – Lamberg-Liszkay Melinda   

MKC serdülő: Zsigmond D. – Uzonyi-Varga A., Sztranyovszky L. Pusztai, Trestyén B., Babinszky, Ruzsom. Csere: Horváth Sz., Baumgartner E., Lengyel L., Renner, Ruzsovits V., Pető K., Nagy A. Edző: Vura József

Vura József: "Ezen a mérkőzésen több nagyon jó egyéni teljesítmény is volt a csapatunkban. Elégedett voltam a kapusok teljesítményével és a kemény, fegyelmezett védekezéssel. A támadások során pedig sok indítás gólt szereztünk, de most a felállt fallal szemben is eredményesek voltunk. Idegen pályán és környezetben soha nem könnyű nyerni és nekünk ma ez magabiztosan sikerült. Úgy látom, hogy kezd összeállni a csapatunk és így bizakodva várom a bajnokság hajráját."
Következő mérkőzés:
Hamarosan!
Videók
összes videó