JEGYEK A BUZAU ELLENI EURÓPA-LIGA MÉRKŐZÉSRE

Szerző: Mkcse Közzétéve: 2022.11.14.
A Mosonmagyaróvári Kézilabda Club, 2022 november 15. kedden kezdi el értékesítni a román SCM Gloria Buzau elleni hazai mérkőzésre szóló belépőjegyeket. Erre a nemzetközi sorozatra nem érvényesek a szurkolói bérletek, így mindenkinek, aki az UFM Arénában szeretné megnézni a mérkőzést, jegyet kell vásárolnia.

A klub azonban lehetőséget biztosít a bérlettel rendelkező szurkolóinak, így 2022 november 15. kedd reggel 08.00 óra és 2022 november 17. csütörtök 24.00 óra között kizárólag ők tudnak jegyet venni. A belépőket online, a jegymester.hu weboldalon lehet megvásárolni, a bérletesek számára egy kóddal. Ezt a kódot a bérlet alján, a bérlet ára mellett található „No” jelölés után látják. Egy kóddal azonban csak egy jegyet lehet venni, ezzel kizárva a több jegy felvásárlását. 
Az MKC kéri tehát a bérleteseket, hogy használják ki ezt az elővásárlási lehetőséget, mert így a megszokott helyükről tudják majd megnézni a találkozót. Mert 2022 november 18. péntek reggel 08.00 órától viszont már bárki tud majd szabadon belépőt vásárolni.

A mérkőzés időpontja: 2022 december 04. vasárnap 18.00 óra
A mérkőzés helyszíne: Mosonmagyaróvár, UFM Aréna
A belépőjegyek ára:
ülőjegy: 4.500,- Ft/db 
állójegy: 3.700,- Ft/db 


A bérletesek az elővásárlást, csak online tudják megtenni, a jelzett időpontban, a Jegymesteren keresztül. Viszont 2022 november 18. péntektől lehet majd jegyet venni a mosonmagyaróvári Tourinform irodában is (9200 Mosonmagyaróvár, Magyar utca 9.). Amennyiben pedig maradnak belépők, akkor majd egy órával a mérkőzés kezdete előtt is hozzá lehet majd jutni, az UFM Aréna jegypénztárában. A mérkőzésre valamennyi, tehát az A,B,C,D és az állószektor is meg lesz nyitva, kivételt csak a vendégszektor jelent.

Következő mérkőzés:
Hamarosan!
Videók
összes videó