JÓ GYAKORLÁS VOLT

Szerző: Mkcse Közzétéve: 2020.01.11.
A várakozásnak megfelelően fölényes győzelmet aratott a Motherson-Mosonmagyaróvár a Dorogi ESE elleni szombati Liga-kupa találkozón. Bognár Róbert néhány taktikai elemet is ki tudott próbálni és ezek közül több biztatóan működött.

Motherson-Mosonmagyaróvár - Dorogi ESE 37-18 (23-12)
Mosonmagyaróvár, női Liga-kupa kézilabda csoportmérkőzés, 700 néző.
V.: Fehér V., Kékesi. 

MKC: FERENCZI - DOMOKOS 8, Lancz 3, Tilinger 3 (2), HORVÁTH B. 5, Hudák 1, Hajtai 3. Csere: Fritz (kapusok), BARDI 7, Gyimesi 1, Szalai Zs. 2, Kellermann D. 4, Papp, Lázár, Paróczai. Edző: Bognár Róbert.  

Dorogi ESE: Stadler - Forgács V. 1, Forgács K. 3, Kaposvári 3, Balogh V., Szabó D. 3 (2), IMREI 6. Csere: DOBÁNY (kapus), Sütő 2, Pohner, Törőcsik. Edző: Bóna Gergely. 

Hétméteresek: 2/2, illetve 3/2. Kiállítások: 12, illetve 4 perc. 

A dorogi mérkőzéshez hasonlóan, Mosonmagyaróváron is jó tempóban kezdődött el a Liga-kupa csoportmérkőzés. A nagyon fiatal vendégek megpróbálták felvenni a játék ritmusát az élvonalbeli mosonmagyaróvári gárdával. A különbség azonban egyre nőtt a két csapat között és így a huszadik percben már tíz gólos volt az MKC előnye. A lerohanások után Domokos Dalma volt rendre eredményes valamint Horváth Bernadett is látványos találatokat szerzett a beálló posztról.


A második harminc percben tizenöt gólosra duzzadt az MKC előnye és még inkább gyakorló mérkőzés jellege lett a találkozónak. A becsületesen küzdő másodosztályú gárdát Dobány Kitti kapus tartotta mérkőzésben, de öröm volt látni, hogy a mosonmagyaróvári oldalon Ferenczi Annamária is jó formában védett. Az utolsó tíz percben már a fiatalok kaptak játéklehetőséget Bognár Róberttől, akik azonban a gólszerzés terén egy kicsit elmaradtak a várakozástól. 

Bognár Róbert: - Ezen a találkozón elsősorban a nyitott védekezést és az abból megszerzett labdákból való támadásokat akartuk gyakorolni. A gyors lerohanások és a beállóval történő páros kapcsolatok működtek is, hiszen ezekből szép gólokat lőttünk. Ötven percig jó tempóban kézilabdáztunk, de az utolsó tíz percben látottakkal nem voltam elégedett. 
Bóna Gergely: - Mi most egy alapozó időszakban vagyunk, tehát nem volt igazán alkalmas a számunkra ennek a találkozónak az időpontja. Átalakulóban van a keretünk, ami azt jelenti, hogy a távozók már, az érkezők pedig még nem voltak velünk. Ma is bátran próbáltunk játszani és annak örülök, hogy tulajdonképpen végig bírtuk a találkozót.

A MAGYAR KÉZILABDA SZÖVETSÉG FELFÜGGESZTETTE A VERSENYEIT!

Megértéseteket köszönjük!

Az edzőpartnerét elnézve....Dányi Berni nem babonás!

Közzétette: Mosonmagyaróvári Kézilabda Club – 2020. április 23., csütörtök

A Motherson-Mosonmagyaróvár kézilabdázói is egyéni edzésekkel tartják formában magukat. A játékosoktól kapott felvételekből pedig készítettünk egy összeállítást.

Közzétette: Mosonmagyaróvári Kézilabda Club – 2020. április 1., szerda