Célba ért a támogatás

Szerző: Mkcse Közzétéve: 2018.08.17.
A Mosonmagyaróvári Kézilabda Club a Ferencváros elleni mérkőzésen gyűjtést szervezett. Klubunk a találkozón befolyt összegből a mosonmagyaróvári Menedék Állatvédő Alapítványt támogatta.
Szurkolóink a keddi mérkőzésen is aktivizálták magukat, hiszen nagyon sokan látogattak ki az UFM Arénába. A meccsre egységesen 1000 ft-ért lehetett belépőjegyet váltani, a befolyt összegből pedig ezúttal a mosonmagyaróvári Menedék Állatvédő Alaptványt támogattuk, a kilátogató nézőkkel karöltve. A pénzt Horváth Cs. Attila, az MKC elnöke rögtön a lefújás után átadta Süly Dalmának, az alapítvány kuratóriumi tagjának. 

"Nagyon szépen köszönjük az MKC felajánlást – mondta Süly Dalma. Lesz helye a támogatásnak, mert a városunkban és annak környékén is sok a nehéz sorsú állat. A leginkább cicákkal és kutyákkal találkozunk, de sok madárnak, nyuszinak és teknősnek is segítettünk már. Fontos feladatunk, az utcán kóborló állatok beazonosítása, haza juttatása vagy ennek hiányában, megfelelő gazda keresése. Mindeféle támogatás nagy segítség a számunkra, az orvosi kezelések, az ivartalanítások vagy a tápok és a felszerelések az ideiglenes befogadó helyek számára hiszen komoly költségeket jelentenek."

Süly Dama azt is elmondta, hogy a most kapott segítség egy rövid időre mindenképpen megoldja a gondjaikat.


Köszönjük az MKC-család segítségét! Hajrá Mosonmagyaróvár!Következő mérkőzés:
Motherson Mosonmagyaróvár - FTC-Rail Cargo Hungaria
2024.03.09., 17:30 óra.
Tatabánya, Multifunkciós Sportcsarnok
Videók
összes videó