JÓ ÚTRA LÉPETT AZ MKC IFJÚSÁGI CSAPATA

Szerző: Mkcse Közzétéve: 2021.01.14.
Az első osztályú ifjúsági bajnokságban is hibátlan a Győri Audi ETO KC mérlege, tehát a győri fiatalok hét mérkőzés után, hét győzelemmel érkeztek az UFM Arénába. Az MKC elleni találkozót is megnyerték, de a mosonmagyaróvári gárda komoly erőfeszítésre késztette a bajnokság egyik legnagyobb esélyesét.

Mestyán Nóra

Leány ifjúsági I osztály - Nyugat 10. forduló:  
Mosonmagyaróvári KC - Győri Audi ETO KC  18 - 33  (8 - 13)
2021 január 13. - Mosonmagyaróvár, UFM Aréna 
Vezette: Borsóné Nagy Tímea - Tóth József 

MKC: Mestyán - Dezséri, Asztalos 5, Babinszky 1, Trestyén, Lázár 5, Nemes 3. Csere: Bankó (kapus), Paróczai 4, Fekete F. Magyari, Simon, Szabó Cs., Szalai V. Edző: Bognár Róbert 

Bognár Róbert:
- A csapat ötvenöt percig olyan teljesítményt nyújtott, hogy alig hittem a szememnek! Nagy kedvvel, óriási akarattal kézilabdáztak, hősiesen harcoltak, ha kellett csúsztak-másztak és a játékban is kimondottan szép dolgokat csináltak. Rengeteg munka vár még ránk, de ma már láttam a védekezésünket és kezdjük megtalálni a lányok legoptimálisabb posztjait is. A kapuban Mestyán Nórának több mint húsz védése volt, ami kimagasló szám egy ETO képességű ellenfél ellen. Asztalos Lili, Lázár Jázmin és Paróczai Eszter is remek teljesítményt nyújtott, de jár a gratuláció az egész csapatnak. A győriek a legerősebb keretükkel tiszteltek meg minket, és maximálisan komolyan vették a találkozót és a mérkőzés hajrájában fizikálisan felőröltek minket. A csapat azonban rálépett arra az útra, amelyen járva érdemes a kézilabdával foglalkozni! Elvárom tehát ezt a teljesítményt a következő NB II-es, majd a számunkra kulcsfontosságú Budaörs elleni hazai ifjúsági bajnoki találkozón.
Lázár Jázmin

Paróczai Eszter


Következő mérkőzés:
Liga-kupa mérkőzés
2021.01.20., 18:30 óra.