Jön a szezon utolsó hazai meccse

Szerző: Mkcse Közzétéve: 2024.05.21.
A Motherson Mosonmagyaróvár szerdán a Kozármislenyt fogadja.
A sereghajtó, az első osztálytól már matematikailag is elbúcsúzó mislenyiek ellen is kötelező a győzelem Gyurka János együttesének.

„Az elmúlt néhány mérkőzése a Kozármisleny megmutatta, hogy tud egy felszabadult, jó játékot mutatni, és képes meglepni ellenfeleit - mondja Udvardi Laura, a Motherson Mosonmagyaróvár jobbszélsője. Ha a saját, lendületes játékunkat meg tudjuk valósítani, akkor nem lesz gond az utolsó hazai bajnoki meccsünkön sem."

Az MKC zsinórban hat győzelemmel várja a Kozármisleny elleni találkozót.

„Teljesen mindegy ki ellen lépünk pályára, győznünk kell - ezt már Stranigg Zsófia mondja, az MKC balszélsője. Ezek a két pontok visznek minket közelebb a céljainkhoz. Az utolsó hazai meccsünkön szeretnénk a távozó játékosainkat méltóképpen elbúcsúztatni, hogy szép emlékekkel zárják az szezont. A támadójátékunkat is szeretnénk magas szinten megvalósítani, hiszen ez jól működött az elmúlt időszakban."

A Motherson Mosonmagyaróvár - Kozármisleny KA mérkőzés szerdán 18 órakor kezdődik. A találkozóra jegyek még kaphatók (jegymester.hu, vagy a meccs kezdete előtt egy órával az UFM Aréna jegypénztárában). A mérkőzés szünetében az U17-es bajnokság másodosztályában bajnoki címet nyerő, így a legjobbak közé feljutó csapatot köszöntik az MKC vezetői.
Következő mérkőzés:
Hamarosan!
Videók
összes videó