Jótékonysági licit Tóth Gabriella és Borbély Bálint mezére

Szerző: Mkcse Közzétéve: 2018.12.17.
A Mosonmagyaróvári Kézilabda Club kedden tartja karácsonyi ünnepségét, melyet követően a felnőtt csapat jótékonysági mérkőzésen lép pályára a Kispest ellen.

A találkozóra egységesen 1 000 forintért válthatóak belépőjegyek. A bevételből a mosonmagyaróvári Karolina Kórház gyermekosztályát és a háromévesen súlyos beteg Bihari Kristóf családját támogatja az MKC.

A jótékonyság jegyében most két mezt is licitre bocsájtunk. Szabó Edina és az Érd női kézilabdacsapata – masszőrünk, Tóth Ferenc közbenjárásának köszönhetően - egy Tóth Gabriella mezt ajánlott fel a jó ügy érdekében.


Emellett Borbély Bálint, a Vasas labdarúgócsapatának játékosa, Tóth Gabriella párja is felajánlott egy a teljes csapat által aláírt mezt. Az NB II góllövőlistáját vezető Balajti Ádám szignója mellett a mezen megtalálható többek között Birtalan Botond, Szivacski Donát, Talabér Attila és a felajánló Borbély Bálint aláírása is.

A mezek kikiáltási ára: egyenként 20 000 forint

Az árverés december 18-án, 16 órakor zárul.

Licitálni e-mailben és facebookon is lehet. E-mail cím: mkcsajto@gmail.com

Kérjük minden esetben jelezzék, hogy melyik mezre tesznek ajánlatot! A két mezből befolyt összeget fele-fele arányban a kórház gyermekosztálya és Bihari Kristóf családja kapja.

Mindenki kedvencének, Tóth Ferinek nagyon köszönjük a segítséget és a közreműködést a mezekkel kapcsolatban.



Fogjuk össze a jó ügy érdekében! Ha tehetik, licitáljanak a mezekre!

Következő mérkőzés:
NB I, 7. forduló
2019.10.25., 18:00 óra.
Elek Gyula Aréna, Budapest, Kőbányai út 47/B