KÉNYSZERŰ VÁLTOZTATÁS

Szerző: Mkcse Közzétéve: 2023.03.16.
Nehéz helyzetbe került a Mosonmagyaróvári Kézilabda Club az egyik áprilisi hazai bajnoki mérkőzés megrendezését illetően. Sajnos nem sikerült helyet találni az UFM Arénában a Motherson-Mosonmagyaróvár - Moyra-Budaörs Handball NB I-es találkozónak.


Az MKC csapatának rendkívül feszes nemzetközi és hazai programja, valamint a mosonmagyaróvári csarnok rendezvényei lehetetlenné teszik a mérkőzés hazai pályán történő megrendezését. A budaörsi vendégek Magyar Kupa továbbjutása is szűkítette a lehetőségeket, hiszen ezt a találkozót a Magyar Kézilabda Szövetség előírása szerint, 2023 április 16. -ig le kell játszani. Így a mérkőzésre a győri Magvassy Mihály Sportcsarnokban kerül majd sor, 2023 április 16.-án vasárnap, 15.45 órás kezdéssel. A klub, a csapat rendkívül sajnálja, hogy ezen a találkozón nem az otthonukban játszanak majd a lányok, de a szurkolók megértését kéri. Nincs jobb megoldás, mint a kisebb győri sportcsarnok, amely elég közel van ahhoz, hogy ezen a vasárnapon ott buzdítsák a mosonmagyaróvári kézilabdázókat.
Az MKC bérletek természetesen érvényesek a Magvassy Mihály Sportcsarnok lelátóira, ahol kizárólag ülőhelyek vannak. Ezeket majd érkezési sorrendben lehet elfoglalni, jegyet pedig 2.000 forintos egységáron lehet majd venni a mérkőzés előtti csütörtökön és pénteken az MKC klubirodában, illetve egy órával mérkőzés előtt a helyszínen.Következő mérkőzés:
Motherson Mosonmagyaróvár - NEKA
2023.12.20., 18:00 óra.
UFM Aréna
Videók
összes videó