KÉT FONTOS PONT A ZSÁKBAN

Szerző: Mkcse Közzétéve: 2019.04.24.
Közlekedési problémák miatt, fél óra csúszással kezdődött a találkozó, amely a bajnoki helyezések miatt, fontos volt a két csapat számára.
Mindkét gárda 15 ponttal várta ezt a mérkőzést, amely után csak a győztesnek maradhatott esélye a felzárkózásra az élmezőnyhöz. Az első félidőben az MKC ifi ennek megfelelően is teljesített és így sikerült, nagyon megnyugtató előnyt szereznie harminc perc játékot követően. A játék képe a folytatásban sem változott és így továbbra is teljesen kézben tartotta a találkozót az ifjúsági gárdánk. Szép gólokat dobtak a játéksok és szakmai stáb is nyugodtan forgathatta a csapatot, mert a cserék is hamar felvették a ritmust. Előzetesen nehezebb találkozóra számítottunk, de ma a 15 gólt szerző Domokos Dalma vezérletével, könnyen sikerült begyűjteni a két bajnoki pontot. Az MKC ifi így visszavágott a Nemesvámoson elszenvedett 32 – 27 arányú vereségért és tovább harcolhat a célkét megjelölt, hatodik helyezésért.

Mosonmagyaróvári KC – DSE Nemesvámos  36 – 23  (18 – 9)

Női ifjúsági I. osztály-Nyugat 23. forduló
Mosonmagyaróvár, UFM Aréna
2019. április 24., szerda, 16.30 óra.
Játékvezetők: Lábadi János – Kolarovszki Zoltán     

MKC: Fritz N. – Domokos 15, Lázár J., Szalai Zs. 9 (7), Paróczai, Márczy 6, Fehér Á. 2. Csere: Dávida G. (kapus), Fenesi 1, Szabó Cs. 1., Fekete F. 1, Mészáros E., G. Anujin 1. Edző: Balogh Sándor    

Balogh Sándor: "Szerettünk volna a mai találkozón, az őszi szezonban Nemesvámoson elszenvedett 32 – 27 arányú vereségért visszavágni. Ezért nagyon részletesen átbeszéltük annak a találkozónak a tanulságait és részben ez is eredményezte a mostani magabiztos sikert. Edzőként nem szokásom játékosokat külön kiemelni, de most feltétlenül el kell mondanom, hogy a kapuban Fritz Noémi és a szélen, Domokos Dalma kimagasló teljesítményt nyújtott."
Következő mérkőzés:
NB I, 14. forduló
2020.01.24., 18:30 óra.
UFM Aréna, Mosonmagyaróvár, Gorkij utca 1.
X