KEZDŐDNEK A GYERMEK ÉS KISIKOLÁS BAJNOKSÁGOK

Szerző: Mkcse Közzétéve: 2021.02.15.
A címünk nem is teljesen igaz, hiszen a Mosonmagyaróvári kézilabda Club U14-es csapata már az előző hétvégén elindította a tavaszi tornák sorát. Ezekről a mérkőzésekről természetesen most beszámolunk, sőt lassan a heti program anyagunkat is el tudjuk indítani. A következő hétvégén ugyanis a MKC U15 vesz részt a győri tornán, majd március elejétől már mindegyik gyermek és kisiskolás sorozat elindul.

Gyermekbajnokság leány U14:
Veszprém, Wartha Sportcsarnok - 2021 február 13. 
Mosonmagyaróvári KC - Veszprém Pannon SE  21 - 10 
Szombathelyi KKA III - Mosonmagyaróvári KC  11 - 33 


Kránitz János:
- Jól sikerült a számunkra az év első tornája, mert mindkét találkozón szervezett, fegyelmezett és hatékony játékkal tudtuk legyőzni az ellenfelinket. Ez a két mérkőzés jó lehetőség volt a számunkra, hogy gyakoroljuk a gyors támadásvezetéseket, a befejezéseket a lelkes, sportszerűen küzdő veszprémi és szombathelyi csapat ellen. A mezőnyből kiemelkedett a rendkívül eredményesen kézilabdázó Tolnai Fanni, aki így ismét megvillantotta a tehetségét. 

Az MKC U14 játékos kerete:
Petz Kincső, Varga Lili (kapusok), Csáki Anna 4, Csőrés Panka 2, Faddi-Horváth Annamária 5, Heszkó Panna, Lengyel Alexandra, Mogyorósi Csenge 6, Muszik Míra, Nagy Zille 9, Rámháp Csenge 2, Rigó Hanna 1, Schuttovits Kamilla 4, Tolnai Fanni 21. 
Edző: Kránitz János


Következő mérkőzés:
Bajnoki mérkőzés
2021.02.28., 15:00 óra.