Kicsik nagy sorozata

Szerző: Mkcse Közzétéve: 2019.06.02.
Az Mosonmagyaróvári Kézilabda Club legkisebb csapatai is sokat játszottak és versenyeztek a nyári szünet előtt. Blahovits Eszter edző tanítványai, azaz az MKC U8 és U9, több tornán is szerepeltek áprilisban és májusban.
A hónap elején mindkét gárda részt vett a Répcelakon megrendezett kisiskolás bajnokságon. Ebben a sorozatban minden alkalommal két mérkőzést játszik az U8- as és az U9-es  korosztályunk.
Az U8-as csapat névsora: Bognár Emma, Horváth Borbála, Légrádi Jázmin, Semperger Karina, Szalay Luca.
Az U9-es csapat névsora: Fazekas Lilla, Fazekas Réka, Fleischakker Lilla, Horváth Anna, Redeczki Dóra, Schwanner Anna, Szalay Zoé.

Ezt a viadalt követte az ETO által szervezett, három plusz egyes szivacskézilabda, Rigó Béla emléktorna. Erre a rendezvényre Dunaszegen került sor, ahol az MKC A csapat, a nagyon előkelő ötödik helyen végzett.
MKC A csapat névsora: Fazekas Lilla, Fazekas Réka, Fleischakker Lilla, Horváth Anna, Redeczki Dóra, Szalay Zoé.
MKC B csapat névsora: Bognár Emma, Horváth Borbála, Csáki Veronika, Rózsás Nóra, Szalay Luca.

Aztán Győrben folytatódott a kisiskolás bajnokság. Az MKC U8 és az MKC U9 pedig ebben a fordulóban is két-két mérkőzést játszott
Az U8 csapat névsora: Bognár Emma, Mészáros Kata, Semperger Karina, Szalay Luca.
Az U9 csapat névsora: Fazekas Lilla, Fazekas Réka, Fleischakker Lilla, Redeczki Dóra, Szalay Zoé.

Azután a 2011-es születésűek számára szervezett Nyuszi-kupán játszottak a nyolc évesek. Ezt a tornát is ETO szervezte, a helyszíne pedig Lébény volt, ahol a helyi sportcsarnokban játszottak a gyerekek. A húsz csapatos tornán az MKC A gárdája a kilencedik helyet szerezte meg.
A két MKC csapat névsora: Bognár Emma, Csáki Veronika, Forál Sára, Horváth Borbála, Légrádi Jázmin, Németh Dézi, Mészáros Kata, Priskin Panna, Szalay Luca, Vasenszky Kata, Zalavári Réka.

A szezon utolsó kisiskolás bajnoki fordulóját Nemesvámoson rendezték, az MKC U8 és az MKC U9 tehát ott játszotta le az utolsó két-két találkozóját.
Az U8 csapat névsora: Bognár Emma, Horváth Borbála, Légrádi Jázmin, Mészáros Kata, Semperger Karina, Szalay Luca.
Az U9 csapat névsora: Fazekas Lilla, Fazekas Réka, Fleischakker Lilla, Horváth Anna, Redeczki Dóra, Schwanner Anna, Szalay Zoé.
Következő mérkőzés:
NB I, 7. forduló
2019.10.25., 18:00 óra.
Elek Gyula Aréna, Budapest, Kőbányai út 47/B