Kozármislenyben az MKC

Szerző: Mkcse Közzétéve: 2023.10.21.
A szerdán rangadót nyerő, a Debrecent 30-23-ra legyőző Motherson Mosonmagyaróvár vasárnap Kozármislenyben lép pályára.
Az újonc szereplése csalóka, hiszen öt vereség mellett, csak egy győzelme van, igaz azt pont hazai pályán érte el a Budaörs ellen. Másik hazai meccsén is csak szűk vereséget szenvedett a Vác ellen (23-26), és a NEKA, valamint a Kisvárda is csak néggyel verte a Kozármislenyt. Az elmúlt két meccsen a kék-fehérek aztán belelszaladtak a késbe: az ETO-tól 41-17-re (huszonnéggyel), a Fraditól 46-23-ra (huszonhárommal) kaptak ki.

„Meg kell majd harcolnunk a két pontért - mondja Gyurka János, a Motherson Mosonmagyaróvár vezetőedzője. A szerdai, Debrecen elleni siker remélhetőleg további lendületet ad a lányoknak. A Kozármisleny ellen szeretnék több játéklehetőséget adni azoknak, akik a hétközi bajnokin kevesebbett voltak pályán. Teljes kerettel utazhatunk, ez mindenképpen pozitívum. A céljaink között szerepel, hogy tovább építsük a játékosokat, és  a csapatot. Győznünk kell idegenben, ezen nincs mit ragozni, hiszen ezen a találkozón is ugyanannyi pontot lehet szerezni, mint egy rangadón."

Az MKC ebben a szezonban a Budaörs és a Vasas otthonából már elhozta a két pontot, egyedül a Ferencvárossal nem bírt az Elek Gyula Arénában (27-30). Gyurka János együttese a harmadik helyről várja a Kozármisleny elleni bajnokit, ami vasárnap 18 órakor kezdődik.
Következő mérkőzés:
Motherson Mosonmagyaróvár - NEKA
2023.12.20., 18:00 óra.
UFM Aréna
Videók
összes videó