KÜLÖNBÖZŐ CÉLOKKAL

Szerző: Mkcse Közzétéve: 2021.09.09.
Tudtuk, hogy nagyon nehéz feladat várta a Mosonmagyaróvári Kézilabda Club ifjúsági csapatát is, amely a Nemzeti Kézilabda Akadémia első számú korosztályos gárdája ellen kezdte a bajnokságot. Bognár Róbert együttese megpróbált helytállni Balatonbogláron, ami azonban csak rövid szakaszokban sikerült. A mosonmagyaróvári ifik mindkét félidőben hétszer tudtak a kapuba találni, amivel nem lehetett elkerülni a súlyos vereséget.

Leány ifjúsági I osztály - Nyugat 1. forduló:  
NEKA I. - Mosonmagyaróvári KC  33 - 14  (19 - 7) 
2021 szeptember 08. - Balatonboglár, NEKA Csarnok
Vezette: Bazsó Gábor - Németh Dávid 

MKC: Soltész - Varga-Uzonyi 2, Baumgartner 1, Lázár 2, Paróczai, Sefcsik 3, Szabó Cs. Csere: Lengyel L. 3, Stranyovszky 3, Kiss J., Magyari, Trestyén.
Edző: Bognár Róbert   


Bognár Róbert: - Az ifjúsági bajnokság egyértelmű esélyesének otthonában léptünk pályára, amely csapatot kétszáz tehetséges fiatalból állítottak össze. A mi ifjúsági keretünk fele pedig most járt először a NEKA Akadémián, ezért a lámpalázuk, a megilletődöttségük érthető volt. A két csapat különböző célokkal vágott neki tehát a bajnokság, így a számunkra ezen a találkozón az volt a legfontosabb, hogy megtapasztaljuk azt a tempót, amit az élvonalban meg kell szoknunk. A NEKA ellen csak néhány, rövid periódusban tudtunk ezen a szinten teljesíteni, hiszen sokkal gyorsabban kellett kézilabdázni, amiben sok technikai hibát vétettünk. Ezen kell javítanunk a folytatásban, mert kizárólag akkor lehetünk sikeresek a hozzánk hasonló tudású, felkészültségű együttesek ellen.