Külső tényezők nehezítik a következő bajnokinkat

Szerző: Mkcse Közzétéve: 2024.01.25.
Nincs irigylésreméltó helyzetben a Motherson Mosonmagyaróvár.
Gyurka János együtteséből többen is elkaptak egy sok kellemtlenséggel járó vírust a malagai túra során, így az elmúlt napok edzés helyett azzal teltek, hogy a játékosokat bevethető állapotba hozzák a Kisvárda elleni fontos bajnoki találkozóra.

„Sajnos a Malaga elleni mérkőzést is jelentősen befolyásolta ez a betegség, igaz a meccs előtt csak Udvardi Laura produkált tüneteket, de már többen furcsán érezték magukat - mondja Gyurka János, a Motherson Mosonmagyaróvár vezetőedzője. Utólag összeállt a kép, hogy szinte mindenkiben ott lappangott a vírus. Erre a hétre a hibák kijavítását tűztük ki célul, de ezt teljesen felülírta ez a speciális helyzet. Mindent megteszünk, hogy a keret tagjai játékra alkalmas állapotba kerüljenek, de felkészülésről most kár beszélni. Össze kell szorítanunk a fogunkat, és meg kell próbálnunk itthon tartani a két pontot a Kisvárda ellen, ami nem tűnik egyszerű feladatnak. Ettől függetlenül a lányok küzdeni tudásában, kitartásában most is bízhatunk."

A Kisvárda elleni mérkőzéssel elkezdődik az erőltetett menet az MKC számára. Az óvári csapatra a következő 27 napban négy bajnoki, - köztük az ETO és az FTC elleni rangadók - három Európa-liga csoportmeccs, és egy Magyar Kupa találkozó vár. A Motherson Mosonmagyaróvár - Kisvárda mérkőzés pénteken 18 órakor rendezik.
Következő mérkőzés:
Motherson Mosonmagyaróvár - FTC-Rail Cargo Hungaria
2024.03.09., 17:30 óra.
Tatabánya, Multifunkciós Sportcsarnok
Videók
összes videó