Magabiztos siker az ETO elleni rangadó előtt

Szerző: Mkcse Közzétéve: 2018.11.18.
Az MKC U22-es csapata nyolc góllal legyőzte a Celldömölköt az NB II Észak-nyugati csoportjában.

Balogh Sándor csapata már az első félidőre hat gólos előnyt harcolt ki, innen pedig nem volt visszaút a hazaiak számára. Hudák Emma hosszú kihagyás után léphetett pályára. A 20 éves átlövő öt gólig jutott, és remélhetőleg hamaros az első csapatban is bemutatkozhat. A mosonmagyaróvári csapat sikerével a harmadik helyen áll a tabellán, ahol az első három helyezett – a Szombathely U22, a Győr U22 és az MKC U22 – holtversenyben 14 pontot gyűjtött. A csapatok közt jelenleg a gólkülönbség rangsorol.

Szerdán az óvári csapatra a szezon egyik legnagyobb rangadója vár, hiszen ezen a napon a Győri Audi ETO KC U22-es csapata látogat az UFM Arénába. A mérkőzés november 21-én 16 órakor kezdődik.

Celldömölki VSE-Mosonmagyaróvári KC U22 31-39 (15-21)
CVSE-Swietelsky Aréna, Celldömölk, 150 néző
Jv.: Bán-Farkas, Miksó

MKC U22: Horváth V. – DOMOKOS 9, Hudák 5 (2), Varga D. 1, Mészáros E., MÁRCZY 6 (1), Fehér 3. Csere: Jakab B. (kapus), Kovács P. 4, Szabó Cs. 3, Fenesi 3 (2), Szalai 2, Paróczai 1, Lázár 2, Szemes, Horváth L. Edző: Balogh Sándor

Hétméteresek: 8/8, ill., 5/5
Kiállítások: 8 perc, ill., 10 perc

Balogh Sándor: „A celldömölki meccsnek a győzelem mellett az volt a legnagyobb pozitívuma, hogy Hudák Emma hosszú idő után visszatérhetett a pályára. A két pontnak örülünk, de most már a szerdai ETO elleni rangadóra készülünk.”

Következő mérkőzés:
Hamarosan!
Videók
összes videó