MAGYAR KUPA: VASAS - MKC

Szerző: Mkcse Közzétéve: 2020.11.03.
Kedden sorsolták ki a női Magyar Kupa sorozat harmadik fordulójának párosítását, ahol már a Motherson-Mosonmagyaróvár gárdája is bekapcsolódik a sorozatba. A forduló hivatalos játéknapja 2021 január 31. lesz, amikor a nagy hagyományokkal rendelkező Vasas SC otthonában fog pályára az MKC.

A harmadik forduló párosítása:
Vasas SC - Motherson-Mosonmagyaróvár
Szombathelyi KKA - Dunaújvárosi KKA 
Hajdúnánás SK - Érd
FKSE Algyő - MTK Budapest 
Kispest NKK - Kisvárda Master Good SE 
Újszilvás-Euronovex USE - Békéscsabai ENKSE 
Kozármisleny SE - Mohácsi TE 1888 
Szentnderei NKE/Budaörs KSN győztese - Boglári Akadémia-SZISE 


A tizenöt bajnoki címmel büszkélkedhető budapesti piros-kékek a hetvenes, nyolcvanas években voltak igazán meghatározóak a női kézilabdázásban. Abban az időben bevehetetlen vár volt a nemrég teljesen felújított, ma már az egykori kiváló játékos Sterbinszky Amália nevét viselő Fáy utcai sportcsarnok. A fővárosiak az idei évben egyértelműen meg is célozták a feljutást az élvonalba, amelyhez jó úton is haladnak, hiszen négy győzelemmel kezdték a másodosztályú bajnokság keleti csoportját. A nyári felkészülés során, a NEKA tornán találkozott egymással a két csapat, amikor az MKC magabiztos győzelmet aratott.  

Motherson-Mosonmagyaróvár - Vasas SC  39 - 25 (21 - 9)  
2020 augusztus 28. péntek 16.15 óra - Balatonboglár, NEKA csarnok, 150 néző  
Vezette: Marton Zsófia - Szabó Eszter  

Mosonmagyaróvár: Szemerey - Katona 7 (1), Gyimesi, Kovács P. 1 (1), Horváth B. 4, Szarková 3, Hajtai 1. Csere: Herczeg (kapus), Tóth E. 4 (2), Lancz 1, Sirián 3, Holesová 7, Domokos 1, Kellermann 3, Hudák 2, Tilinger 2. 
Edző: Gyurka János  

Vasas: Kántor - Kovács N. 1, Pénzes 3 (1), Ivanics 5 (1), Hadnagy 4, Speth, Tóth M. 2. Csere: Soltész (kapus), Cifra, Szilovics, Nagy Zs. 1, Ács 3, Imrei 1, Szatmári 3, Bréda 2, Takács.  
Edző: Penszki Gergely 

Hétméteresek: 4/4 illetve 3/2 
Kiállítások: 10 perc illetve 6 perc


Az edzőpartnerét elnézve....Dányi Berni nem babonás!

Közzétette: Mosonmagyaróvári Kézilabda Club – 2020. április 23., csütörtök
X