MÉG TÖBB KELL!

Szerző: Mkcse Közzétéve: 2019.08.31.
Az Alba FKC elleni bajnoki nyitányon, Hudák Emma nyújtotta az egyik legjobb teljesítményt a Motherson-Mosonmagyaróvár csapatában. A fiatal átlövő ötször talált akcióból a székesfehérváriak kapujába és mindegyik gólja látványos bomba volt.

- Örültem ezeknek a góloknak, de sokkal nagyobb boldogságot jelentette volna, ha sikerül pontot vagy pontokat szereznünk a bajnoki rajton – kezdte a mérkőzés értékelését Hudák Emma. – Az első félidőben Dányi Berni remek kapusteljesítményt nyújtott és így előnnyel tudtunk fordulni. Én azt éreztem, hogy az Alba nehezen boldogult a mi nyitott védekezésünkkel és így reális esélyünk volt a sikerre. Szombaton délelőtt azonban Bognár Róbert kiértékelte a mérkőzést és elmondta, hogy az utolsó tíz percben, öt komoly gólhelyzetet hagytunk ki. Ez pedig sajnos eldöntötte ezt a találkozót és mi vereséggel távoztunk Székesfehérvárról. Nagyon készültünk pedig a bajnoki rajtra és megpróbáltunk megtenni mindent a sikerért, de ehhez a jövőben a hibákat szinte teljesen ki kell zárni a játékunkból. Már a felkészülési mérkőzéseken is látszott, hogy jő erőben vagy és nagyobb önbizalommal kézilabdázol, mint az előző bajnokságban.

-       A tavalyi idényemre még nagyon rányomta a bélyegét a sérülésem és azt követő műtét és rehabilitáció. Most a nyáron azonban sikerült úgy felkészülnöm és megerősíteni a térdemet, hogy már semmi sem zavar a játékban. Szeretném tehát állandósítani ezt a formámat és ugyanilyen gólerősen szerepelni. Abban pedig biztos vagyok, hogy annak a rengeteg munkának is meg lesz az eredménye, amit a csapatunk elvégzett a felkészülés során. Pontosan tudjuk, hogy egy iszonyú nehéz bajnoki sorozat vár ránk, ahol nagyon sűrű lesz a középmezőny. Ez a bajnoki rajt pedig megmutatta, hogy még erősebben kell koncentrálnunk, még többet kell tennünk a győzelemért.


A következő bajnoki találkozón a Vác lesz az ellenfél, amely elég nehéz ellenfélnek ígérkezik. Mit gondolsz a váci csapatról és a következő pénteki bajnoki találkozóról?

-       A Vác egy tehetséges fiatalokból álló gárda, amelynek nagy előnye, hogy már huzamosabb ideje játszik együtt azonos összetételben. Nagyon kemény csata vár ránk tehát, hiszen az ellenfelünket tartják a mérkőzés esélyesének. Így igaz kevés a veszítenivalónk és nem is szabad görcsösen kézilabdáznunk, de közben a pontokat is el kell kezdenünk gyűjteni. Összetett feladatot kell tehát megoldanunk, de ebben óriási segítséget jelenhetnek a szurkolóink. Nagyon jól esett a támogatásuk az, hogy megtapsoltak minket a székesfehérvári mérkőzésen. Pénteken is számítunk rájuk, mert ismét be szeretnénk bizonyítani, hogy velük, hazai környezetben még jobban tudunk kézilabdázni!    


Következő mérkőzés:
NB I, 17. forduló
2020.02.22., 18:00 óra.
Érd Aréna, Érd, Velencei út 39-41.
X